2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی💔😿

104 بازدید | 10 پست

3ساله عروسی کردم الا19سالمه نگین زود بوده که انقد دوسش داشتم که حد نداشت خانوادمم مجبور کردم شکر خدا الانم پشیمون نیستم ولی دوساله اقدام ب بارداری کردم نمیشه دگه ازتنهایی خسته شدم شوهرمم شوفر هس خیلی وقتا خونه نیست تنبلی تخمدان دارم هیچ جوره درمان نمیشه توروخدا دعام کنید

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤

خانمی بازم مصلحت خویش را خسروان دانند

ولی خودت هنوز کلی راه نرفته داری. بچه رو جزو اولین ها نزار که باید دست از خیلی اولین های مهمتر بکشی

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫
خانمی بازم مصلحت خویش را خسروان دانند ولی خودت هنوز کلی راه نرفته داری. بچه رو جزو اولین ها نزار که ...

حتما اولین ایشون با اولین شما فرق داره 

برا همه نباید یه نسخه پیچید

برا رسیدن به آرزوهام از تههه دلت صلوات بفرس...رفیق خدا هستاااا نامید نشو😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمی بازم مصلحت خویش را خسروان دانند ولی خودت هنوز کلی راه نرفته داری. بچه رو جزو اولین ها نزار که ...

اخه نه درس میخونم نه حوصله چیزی دارم دلم بچه میخاد همه میگن زوده ولی خب من دلم میخاد🥲چون اینجوری پیش بره تادوسال دیگه افسرده میشم

حتما اولین ایشون با اولین شما فرق داره  برا همه نباید یه نسخه پیچید

نیکی جان حرف شما متین

ولی یک خانم ۱۹ ساله که تازه اول جوونیشه باید با همسرش کلی چیزهای جدید تجربه کنه سرد و گرم روزگار بچشه و پخته شه مرحله‌ی شوک برانگیزیه براش

شاید ۱۹ سال الان با ۱۹ سال پیش خیلی فرق داشته باشه. زمانی یک نسخه رو نمیشه پیچید ک اون مال نسل الان نباشه

اخه نه درس میخونم نه حوصله چیزی دارم دلم بچه میخاد همه میگن زوده ولی خب من دلم میخاد🥲چون اینجوری پی ...

مبیناجان

شما دقیقا یک سال از بنده کوچیک تری

به دید یک خواهر بزرگتر بهت میگم چون خودم خواهری ندارم که نصیحتش کنم

شما ممکنه الان عاشق همسرت باشی فردا فارق 

یعنی چون من شما تو سن حساسی هستیم اینقدر بالا پایینی هورمونی تجربه میکنیم که حد نداره

با همسرت دعوا میکنی و خیلی شیرینتر از همیشه آشتی میکنی و این باعث پختگی شما میشه. ۱۹ سال سن درسته سن کمی نیست ولی خب نسبت به اونیکه ۳۰ سالشه و پیرهن بیشتری پاره کرده سن کمیه! 

بچه همیشه هست. شیرینی بچه همیشه هست. ولی زیبایی الانت؛ جوونی و شادابی و خوش اندامی الانت همیشه نیست.

راضی هستی یکسری چیزها رو از دست بدی تا بچه بدست بیاری اقدام کن❤

مبیناجان شما دقیقا یک سال از بنده کوچیک تری به دید یک خواهر بزرگتر بهت میگم چون خودم خواهری ندارم ...

مرسی گلم شما درست میگین ولی میدونی اخه من تنبلی تخمدان دارم اونم خیلی شدید میترسم هیچ وقت درست نشه واقعا میترسم بیشتراز من شوهرم عاشق بچس خانوادشم همش میگن بچه بچه خجالت میکشم وقتی مادرشوهرم میگه پس دکتر چی گفت ومن مث همیشه میگم گفت هنوز تنبلی داری

مرسی گلم شما درست میگین ولی میدونی اخه من تنبلی تخمدان دارم اونم خیلی شدید میترسم هیچ وقت درست نشه و ...

مبینا مهربون منم تنبلی دارم و اصلا ناراحت نیستم

چون چیزی از ارزش‌های من و تو کم نشده

اول اینکه درمان تنبلی فقط ورزش های عرق در بیاره ولاغیر هیچ قرصی خوب نیست

دوم اینکه میگی ربطی به حاملگی داره یا نه. بله داره ولی وقتی خدا بخواد بدترین چیزها نمیتونن جلوش بگیرن

من یکی از دوستام تنبلی شدید داشت به خیال اینکه دکتره مثل شما گفته بود؛ رفت با همسرش خوب عشق و حال کرد. ماه دوم عقدش فهمید حامله!

اون یکی هم همه چیش سالم و فول هرکاری کرد هر قرصی خورد باردار نشد که نشد

گاهی نه دست توعه نه همسرت؛ فقط خدا 

مبینا مهربون منم تنبلی دارم و اصلا ناراحت نیستم چون چیزی از ارزش‌های من و تو کم نشده اول اینکه درم ...

خدا خودش کمک کنه دارم دگه افسرده میشم من درسته اندامم خوبه مشکل خاصی نداریم انشاالله مشکل شماهم حل میشه لطف کنید منم دعا کنید❤

خدا خودش کمک کنه دارم دگه افسرده میشم من درسته اندامم خوبه مشکل خاصی نداریم انشاالله مشکل شماهم حل م ...

قربونت عزیزم

من خداروشکر با وجود خدا مشکلی ندارم

انشاءالله حضور خدا برای شما هم واقعی بشه تا بفهمین هیچ مشکلی ندارین ❤🙏🙏