2777
2789
عنوان

بی شعور مطلق!!!!

994 بازدید | 8 پست

با شوهر بی شعور مطلق چجوری باید حرف زد؟

کلا تو توهمه و همیشه طلبکار و شکنجه گر. دیگه از کتک زدن و تحقیر و توهین و زنبازی بگیر تا خساست ... کلکسیون همه صفات وحشتناکه.

حالا الهی شکر دوماهه از خونه رفته(خونه مادرشه) و شماره منو از همه جا بلاک کرده.

کلا فعلا آرامش داریم ولی برای خرجی میمونم چکار کنم. به مادرش یا خواهرش چند بار پیام دادم. مثلا یه ۱میلیون یا ۲میلیون ریخته به کارتم.

خیلی این کار از شخصیت من به دوره.

شما جای من باشید برای گرفتن پول خرجی چکار میکنید؟؟؟

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
شکایت اگ این صفاتو داره باید شاکی شی

شکایت قانونی؟

برای نفقه؟ یا چیز دیگه؟

چون یه شکایت در جریان دارم که ممکنه رو همون برای طلاق اقدام کنم. اون شکایت ضرب و جرح هست. داشت خفه ام میکرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشاا... با کمالاته، میرم شکایت میکنم ازش نفقمو میگیرم یه چیز دیگه هم هست اسمش نمیدونم چیه بهت بگم مرد میذاره میره اونم هست برا شکایت پدرشو در بیار

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ماشاا... با کمالاته، میرم شکایت میکنم ازش نفقمو میگیرم یه چیز دیگه هم هست اسمش نمیدونم چیه بهت بگم م ...

خععععلی

چقدر قشنگ گفتی اول جمله ات رو😂😂😂

آخه از طرفی هم نفقه قانونی شنیدم خیلی کم تعیین میکنند. مثلا ماهی ۸۰۰تومن برای یه بچه!!!

خععععلی چقدر قشنگ گفتی اول جمله ات رو😂😂😂 آخه از طرفی هم نفقه قانونی شنیدم خیلی کم تعیین میکنند. ...

قربونت😂😂والا نمیدونم از یه وکیل بپرس 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792