چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نه که دوستت نداشته باشم...نه! فقط میترسم ازت..پیچیده ای! همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری! همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی! میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره 😃🤘 خيلى بده عجب !😐 ولى ان شاءالله تو هم مث اون دوست عزيزمون شرايط طورى ب ...
هعیی ان شالله ، مگر با ادامه تحصیل در جای دور. بتونم برم یه مدتی
خصوصا کسی تو حال پیشت بخابه که ب سروصدام حساس باشه نشه تکون بخوری واقعا بده . هدفونو استفاده کنی راحت . شارژرتو تکون بدی و .الارم بزاری گوشیتو و ......
با خانواده*منظور اعضای خانواده اصلی نیست)اونم یه اتاق شخصی ندارم تو سالن میخدابم جدایی بر اینکه چقدر سخته....درس خوندن و کار هام هم شده بدبختی ولی خدا بزرگه نترس تنها نیستی😔
چه جالب . گاهی به مامانم میگم بیا با پول خودم برام درست کنید یجایی تو حیاط
منم تا مجرد بودم تو راه پله های پشت بوم واسه خودم جای دنجی درست کرده بودم بنظرم ادما تو هر سنی نیاز به غارتنهایی دارن که ساعتهایی که دلشون میگیره اونجا به ارامش برسن
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
امان از دست بی اتاقی مخصوصا اونایی که فکر شیطانی دارن بازیگوشی.
امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم . فردا یک راز است نگرانش نیستم . .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم .و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ، فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .