2777
2789
عنوان

سلام خانوما

285 بازدید | 24 پست
سلام خانوما من اصلا دوست داشتن تجربه نکردم و اصلان نمیفهمم وقتی دیگران میگن عاشق همسر و زندگی هستن یعنی چی. با شوهرم همین مشکل داشتم و بعد از ۲ سال جدا شدیم همیشه میگفت من سرد و بی روحم از بوس و بغل متنفرم در خانواده عاطفی بزرگ نشدم و هیچ احساس و رابطی با خانوادم ندارم از بچگی همین طوری بودم حتی با خواهرمم. نمیدونم چرا. ۱۰ ساله ندیدمشون و اصلان نمیفهمم وقتی دیگران میگن دلتنگ میشن یعنی چی.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مرسی از جواب اصلا دست خودم نیست خیلی تلاش کردم نتونستم من تجربشو ندارم ۲۲ جلسه مشاوره رفتیم نشد. من نمیفهمم عشق عاطفه یعنی چی دلتنگ یعنی چی. شوهرم عشق و علاقه میخواست من نتونستم.با خانواده م نداشتم اونا هم سرد بی روح بودن ما رابطه عاطفی نداشتیم الان ۱۰ ساله ندیدمشون اصلا احساسی نداریم.
میدونم باورم نمیکنن ولی من هم مثله شما یک انسان عادی هستم میفهمم براتون خیلی عجیب ولی حقیقت نمیدونم شاید مثل منم هست.مشاور میگه اصلا نباید بهش فکر کنم انسانها خیلی متفاوتند