neginدوقلوها مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 1038 عنوان رژیم و بدنسازی 74 بازدید | 6 پست شلام خانوما من الان ۲۰روزه باشگاه میرم اما اصلا وزن کم نکردم رژیمم کمو بیش رعایت میکنم البت نمیدونم چجوری باید رژیم بگیرم اضافه وزن دارم کسایی ک واردن تو این کار راهنمایی کنید عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐 هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰ 1401/02/03 | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
neginدوقلوها مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 1038 چند کیلویی قدت چنده ۷۹۱۶۰ عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐 هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
فرناز1221 عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 4267 سرعت کاهش وزن با بدنسازی کمه. باید ورزش های هوازی هم در کنارش انجام بدی. با کالری شمار رژیم میگیری؟
neginدوقلوها مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 1038 سرعت کاهش وزن با بدنسازی کمه. باید ورزش های هوازی هم در کنارش انجام بدی. با کالری شمار رژیم م ... هوازی هم دارم والا ن فقط یکم کمتر میخورم کالری شماری کنم؟ عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐 هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
فرناز1221 عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 4267 هوازی هم دارم والا ن فقط یکم کمتر میخورم کالری شماری کنم؟ آره کالری شماری کنی رو حساب کتاب میخوری. مانکن یا کرفس نصب کن. کار باهاشون راحته
neginدوقلوها مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 1038 آره کالری شماری کنی رو حساب کتاب میخوری. مانکن یا کرفس نصب کن. کار باهاشون راحته دارم قبلا باهاشون کار کردم عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐 هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰