2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

157 بازدید | 26 پست

امروز روز شش پریودی بود ولی از صبح تا بعد افطار پاک بودم رفتم حمام و اقدام داشتم ولی الان لک خون دیدم امکان بارداری هست الان؟

چکار کنم نکنه حامله بشم با همین؟نگرانم لطفا نمک و مزه هم نپرونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه پاک بودم ترشح سفید میومد فکر کردم خونریزیم تموم شده

طبیعیه بعضی اوقات منم همینطوریم میرم حموم روز شیشم بعد میومد

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸

اگر جلوگیری نداشته باشید اره امکانش هست

راحت بگم اشکال نداره؟

اگر تو حیض باردار بشید ممکنه بچه زد امام واهل بیت شود

تو کتاب ریحانه بهشتی بگیر بخون خیلی خوبه

انشاالله که حامله نشده باشی زیاد حر نخور

با یه بار چیزی نمیشه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
اگر جلوگیری نداشته باشید اره امکانش هست راحت بگم اشکال نداره؟ اگر تو حیض باردار بشید ممکنه بچه زد ...

من از صبح ترشحاتم سفید بود خون نبود اصلا ولی الان دیدم یه کم هست ۷ماهه اقدامم نگرفته ،میترسم همین یکی بگیره چکار کنم الان؟

اگر جلوگیری نداشته باشید اره امکانش هست راحت بگم اشکال نداره؟ اگر تو حیض باردار بشید ممکنه بچه زد ...

غسل حیض کردم بعد اقدام رفتم ولی الان خون دیدم نمیدونم چکنم سر در گمم الان

من از صبح ترشحاتم سفید بود خون نبود اصلا ولی الان دیدم یه کم هست ۷ماهه اقدامم نگرفته ،میترسم همین یک ...

میگن اگر چند روز پاک بودید ولک دیدید  حساب کنید اگر کمتر از ۱۰ روز بود حیض واکر بیشتر بود استحاضه

یه چیز دیگه هم ممکنه که شما پاک شدید و این خونریزی از رابطه باشه نه حیض

دلت را بد نکن انشاالله خیره

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
میگن اگر چند روز پاک بودید ولک دیدید  حساب کنید اگر کمتر از ۱۰ روز بود حیض واکر بیشتر بود استحا ...

من همیشه ۷ روز بودم ولی این دفعه مثلا روز ششم پاک شدم گفتم پاکم دیگه رفتم رابطه الان دیدم عجب اشتباهی کردم خب میترسم باردار بشم با همین اونوقت چه خاکی بریزم سرم😭شوهرمم بفهمه میگه گفتی پاک شدی