2777
2789
عنوان

بی بی چک وندفو+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 46 پست
وااا هر دو مثبته  میگم دیگه بهتر از هر چیزی آزمایش دادنه

اره ... حالا دوستم میگه با این بی بی چک که هاله نیست قشنگ مثبته احتمالا باردار بودی ولی بارداری شیمایی.. چون بعداز این جریان بلافاصله رفتم سونو چون یه عده میگفتن از کیسته شاید ک مثبت شده ولی دکی گفت همه چیت اوکیه خداروشکر سالم و اوضاع رحمت و تخمدونات خوبه.. 

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!

الان تو اقدامم اصلا حس میکنم دیگه حامله نمیشم همش این فکرو میکنم دیگ گفتم خودمو بزنم به بیخیالی هرچی میخاد بشه بشه اووف

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان تو اقدامم اصلا حس میکنم دیگه حامله نمیشم همش این فکرو میکنم دیگ گفتم خودمو بزنم به بیخیالی هرچی ...

میشی عزیزم توکل بخدا منم یه دونه سقط شد طبیعی باردار شده بودم دخترمو‌بعد از سه سال اقدام بی فایده با ای وی اف باردار شدم 

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍
اره ... حالا دوستم میگه با این بی بی چک که هاله نیست قشنگ مثبته احتمالا باردار بودی ولی بارداری شیما ...

منم کلی بی بی چکام مثبت کاذب میشد اما الان تنها امیدواریم اینه که میگم تا الان که موعدم بود و پری نیومده و‌نوک سینه هام درد داره شاید خبریه این ماه لتروزل و‌کلومیفن خوردم باهم 

یعنی برا چهارمین بچه تو اقدامی فدات؟

نه عزیز..به بچه دارم.. دوتا اون یکی سقط شد.. یکیش توی ۱۳ هفته و ۳ روز ایست قلبی کرد بخاطر ترس بدی که کردم ‌.. که الان از همون ۱۰ ماه میگذره.. من الان تقریبا هشت ماهه اقدامم ولی نشده 

نه عزیز..به بچه دارم.. دوتا اون یکی سقط شد.. یکیش توی ۱۳ هفته و ۳ روز ایست قلبی کرد بخاطر ترس بدی که ...

ای جان انشالله این ماه اخر انتظارت باشه عزیزدلم😍

منم کلی بی بی چکام مثبت کاذب میشد اما الان تنها امیدواریم اینه که میگم تا الان که موعدم بود و پری نی ...

اره عزیزم نوک سینه حساس بشه از بارداریه...

منم تو این بارداری اخریم سینه هام بشدت حساس شده بود... من روزای عادی و توی پری هیچ وقت سینه ام حساس نمیشه 

اره عزیزم نوک سینه حساس بشه از بارداریه... منم تو این بارداری اخریم سینه هام بشدت حساس شده بود... م ...

منم هیچوقت نوک سینه هام درد نمیکرد این بار چند روز بعد از تزریق حتی از رو لباس درد میکرد انشالله که این ماه اخر انتظارمون باشه

ای جان انشالله این ماه اخر انتظارت باشه عزیزدلم😍

فدات بشم با این دعای قشنگت انشاالله که حضرت علی هم جواب منو بده هم شمارو تو این شبهای عزیز

خدا حفظشون کنه انشاالله همین ماه خدا یه نینی خوشگل نصیبت کنه 

قربونت برم عزیزم انشاالله... گفتم اگه نشه دیگه اصلا تو فکرش نباشم هروقت تو فکرش نیستم یهو میبینم پریم عقب افتاده و حاملم.. این حاملگی اخریم ک سال ۱۴۰۰ بود همینجور بود یهو به خودم اومدم دیدم سه چهار روزه نشدم ک بعد دیدم حاملم..

فدات بشم با این دعای قشنگت انشاالله که حضرت علی هم جواب منو بده هم شمارو تو این شبهای عزیز

من اون بچمو محرم بود خدا بهم داد دلم میخواست خدا تو‌این ماه مبارک رمضان هم دعاهامو‌بی جواب نزاره و به حرمت این ماه عزیزش لطفشو دوباره شامل حالم بکنه انشالله که به جفتمون نظر بکنه این ماه دیگه‌نوبت ما باشه 🥰🥰🥰🥰🙏🙏🙏🙏🙏