2777
2789
عنوان

بی بی چک وندفو+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بزارید پس من بی بی چکای خودمو بفرستم .. من اونارو دیدم دیگه به این هاله ها اعتمادی ندارم بس خورد تو ...

زن داداش من یه هاله دید و مثبت بود برا همین حس میکنم مال ایشون هم مثبته 

من که خودم بالغ بر ۲۰ تا بی بی گذاشتم از بعد موعدم ولی هیچکدوم نشون نداد که نداد 

ولی خداروشکر باردار بودم 

اره عزیزم قبلی با ای وی اف بود پیش دکتر نصر

ای جونم ایشالا که درسته و بارداری 

من خودم سه ماه تو اقدام بودم 

دو ماه گذشته اش تا موعدم می‌رسید کلی استرس داشتم 

کلا انتظار کشیدن سخته 

منم که با اولین نگاه هاله دیدم  ایشالا که مثبته عزیزم فقط یکم صبر کن چند روز دیگه برو آزمایش ب ...

برام دعا کن لطفا عزیزم ممنونم که جواب دادی امیدوار شدم 🥰💋

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍
بزارید پس من بی بی چکای خودمو بفرستم .. من اونارو دیدم دیگه به این هاله ها اعتمادی ندارم بس خورد تو ...

بفرست 

برام دعا کن لطفا عزیزم ممنونم که جواب دادی امیدوار شدم 🥰💋

ایشالا به حق همین شب های قدر خدا بهت یه نی نی سالم ببخشه 

برا منم دعا کن فدات این ۵ ماهی که از بارداری مونده به خیر و خوشی تموم شه و نی نیم بیاد تو بغلم 

مدیکوره؟من سالهاست مدیکور نمیخرم بس که بارها ازش رو‌دست خوردم تا پای ازمایشگاه رفتم اما وندفو میگن دقیق تره و‌معتبرتر 

مدیکوره؟من سالهاست مدیکور نمیخرم بس که بارها ازش رو‌دست خوردم تا پای ازمایشگاه رفتم اما وندفو میگن د ...

من سر سه تا بارداریم مدیکور زدم از اون نواریا همش درست جواب میداد... تا مثبت میشد دیگه حامله بودم .. ولی این دوماه نمیدونم چرا اینجور شد

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
من سر سه تا بارداریم مدیکور زدم از اون نواریا همش درست جواب میداد... تا مثبت میشد دیگه حامله بودم .. ...

من‌نواری مدیکور میزدم درجا دو‌خط پررنگ مینداخت درصورتی که پریود بودم کاذب بود قطره چکونیشم سالهاست نمیخرم