2789
عنوان

پیرسینگ بینی

179 بازدید | 11 پست

میخام بزنم.

کسی اینجا زده؟

درد داره عایا؟ 

و اینکه اگ پیر و دربیارم سوراخش مشخصو زشت نیس؟

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

من چندساله زدم من خیلییی سوسول هستم برام درداور بود واقعا ولی خیلیا اصلا حس نمیکنن ولی دردش تحمل کنی در حد چتددقه اس البته بی حسی میزنن

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چندساله زدم من خیلییی سوسول هستم برام درداور بود واقعا ولی خیلیا اصلا حس نمیکنن ولی دردش تحمل کنی ...

درش ک‌میاری مشخص نیس؟

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
من چندساله زدم من خیلییی سوسول هستم برام درداور بود واقعا ولی خیلیا اصلا حس نمیکنن ولی دردش تحمل کنی ...

جاش موند؟

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
درش ک‌میاری مشخص نیس؟

ن اصلا برای من مشخص نیس ولی درنمیارم اصلا یکم سختم میشه انداختنش یکی دوبار خودش گیر کرده افتاده انداختم

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
ن اصلا برای من مشخص نیس ولی درنمیارم اصلا یکم سختم میشه انداختنش یکی دوبار خودش گیر کرده افتاده اندا ...

مرسی‌گلم

جاش موند؟

ن اصلا اونایی که چندبار سوراخ هم کردن رو دیدم جاش اصلا زیاد معلوم نبوده 

مرسی‌گلم

فدات

ن اصلا اونایی که چندبار سوراخ هم کردن رو دیدم جاش اصلا زیاد معلوم نبوده 

چه خوب پس من تاییپیک زدم ملت منصرفم کردن که جاش میمونه و فلان

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
چه خوب پس من تاییپیک زدم ملت منصرفم کردن که جاش میمونه و فلان

ن والا مال من که نمونده اصلا مشخص نیس 

حتی دوستم دو سه بارم سوراخ کرده بود ی کوچولو معلوم بود باید از جلو میدیدی تا متوجه میشدی