2777
2789
عنوان

کیا با وجود بچه درس خوندن؟

275 بازدید | 11 پست

خانوما خواهشاً اگه واقعا میخواین کمک کنید بیاید نظر بدید، کیا با وجود بچه کوچیک درس خوندن و رفتن دانشگاه؟ راستش شاید بخندید بهم اما من هنوز دانشگاه هم قبول نشدم، برا کنکور ۱۴۰۲ برنامه ریزی کردم ۱۹ سالمه، چون ۴۰۲ سهم کنکور  میشه چهل درصد و سوابق تحصیلی میشه ۶۰ درصد بعد من معدلمم خوبه، میمونه کنکور که اونم شروع کردم از همین الان میخونم، بچمم آذر ماه ب دنیا میاد، قصد دارم وقتایی که میرم سر کلاس بزارمش پیش مادرم و خواهرم، به نظرتون میتونم هم درس بخونم هم بچه ده ماهه رم مدیریت کنم؟؟ کیا تجربه دارن

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر من4ساله بود که دانشگاه رفتم خیلللی سخت بود ولی از پسش براومدم تو هم میتونی گلم هرچی سختتر لذتش بیشتر

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دختر من4ساله بود که دانشگاه رفتم خیلللی سخت بود ولی از پسش براومدم تو هم میتونی گلم هرچی سختتر لذتش ...

مرسی از امیدی که دادی عزیزم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

من عزیزم

معدل الفم بودم همیشه

ترم اول دانشگاه باردار شدم 

پروژمم که دفاع کردم بچه دوممو باردار شدم😁😁

بچمم پیش مادرم میزاشتم وقتی میرفتم دانشگاه

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍