2777
2789
هعی خاهر منم کلا تخصصیا ریدم😭😭حالم اصن خوب نیس فک نمیکنم گوز هم قبول بشم😭باز من پی وی تلگرامتو دا ...

ن عزیزم چه زشتی داره

ببین گلم من 100 خودمو گزاشتم خیلیم تلاش کردم واقا بی خابی کشیدم واقا ظهرا اذیت شدم قشنگ نشستم با خودم فک کردم ک نشدم واقا برام مهم نیست مهم اینه من تلاش کردم دبگه هیچی واسم مهم نیس الان وقت لذت بردنه

درسته ی روزای اصلا نخوندم ی روزایی کم خوندم ولی از خودم بابت تلاشم راضیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله ولی من اولویت دومم روانشناسیه هرکیمممم هرچقدر بگه بازار کار نداره مهم نی چون من بازارشو پی ...

روانشناسی هم در نهایت می‌تونه معلم مشاور مدرسه بشه 

همیشه مراکز مختلف از رشته روانشناسی می‌خوان 

دقیقا منم فق نگا ب معارف و ادبیات کردم بقیه رو منصرف شدم😭😭😭😂😂😂معارف ب اون آسونی ریدم جفتشونو40 ...

معارف کلا ی درسیه میگی ۱۰۰ میزنم بعد میری زیر پنجاه میشه 

ادبیات خوب زدی باز من ۲۵ زدم

معارف کلا ی درسیه میگی ۱۰۰ میزنم بعد میری زیر پنجاه میشه  ادبیات خوب زدی باز من ۲۵ زدم

آره بخدا

چطوریاس درصدات؟؟اگ خاستی بگو

ان شاءالله ک قبولی ولی من امیدی ندارم دارم برنامه ریزی میکنم باز استارت بزنم برا402

آره بخدا چطوریاس درصدات؟؟اگ خاستی بگو ان شاءالله ک قبولی ولی من امیدی ندارم دارم برنامه ریزی میکنم ...

ادبیات۲۵

عربی۳۶

دینی۴۵

زبان ۰

ریاضی۹

فیزیک۴۳

شیمی۲۲

ایشالا قبول میشیم من امسال آخرین سالیه بود که سنم می‌رسید دیگه وقت ندارم باز شما فرصت داری