2777
2789
منم هنوز دارم میخونم و از بچهای کتابخونه اکثرا هنوز دارن میخونن😐 چ ربطی داره الان میخونی بهترین با ...

سلام.من که اصلا از خوندنم راضی نیستم خییییلی کم میخونم تستم خیلی کم میزنم.باور کن هوشم انقدر خوبه یعنی ترازم با اونی که روزی ۸ساعت میخونه یکی میشه.  ولی وقتی میخوام درس بخونم انگار جونم در میاد 

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت جغرافیا ۳ و تاریخ ۳ بخونم یه ۳۰ ۴۰ میتونم بزنم  یعنی این دوتا خوندم  تاریخ ۳ جدا ۸ ...

اره میتونی 

ن ن ن الان جا نزن جا بزنی  ضرر کردی

من رشتم انسانیه چیکار کنم انگیزه پیدا کنم؟اولا خیلی خوب بودم الان ولی برعکس شدم.دیگه از خودم متنفرم😕

چرا آخه 

عزیزم شما روزی چند ساعت میخونی؟ساعت چند بیدار میشی ؟ساعت چند میخوابی؟روزی چند تا تست میزنی؟

سلام عزیزم خوبی؟در چ حالی با درسا؟؟ من خیلی ناامیدم دیگ جا زدم هر چی میخونم بازم ب تستاریاضی   ...

سلام عزیزم

اوضاع  روحیم افتضاحه نه از بابت درس بخاطر مشکلات توی خونمون

ولی بازم ب هربدبختی هست دارم درسام میخونم روزی 10 ساعت میخونم 

من حتی هنوز درسا تموم نکردم با نکته تست کلاسینو دارم پیش میرم  از صفر شرو کردم توی عمومیا پیشرفتم عالیه هم میخونم هم تست میزنم تخصصیا فیزیک شیمی فقط دارم میخونم ریاضی در حد دو درصد بزنم کافیمه

سلام عزیزم اوضاع  روحیم افتضاحه نه از بابت درس بخاطر مشکلات توی خونمون ولی بازم ب هربدبختی هس ...

عزیزم میشه فیلما نکته تست رو برا منم بفرستی تلگرام؟منم خیلی اوضاعم خرابه خدا خودش کمک کنه بهمون

عزیزم میشه فیلما نکته تست رو برا منم بفرستی تلگرام؟منم خیلی اوضاعم خرابه خدا خودش کمک کنه بهمون

ایدی تلت رو بده گلم

بمن گفتن فرهنگیان چادر اجباریه من نمیرم😐

ایدی تلت رو بده گلم بمن گفتن فرهنگیان چادر اجباریه من نمیرم😐

banok_gmz

فق اونجا حرفی از سایت نزنی عزیزم ک همسرم نمیدونه عضوم😂😂

نه گلم اصن اجبار نیست میتونی ی سرچ بزنی حتی بعضیا تو همین سایت چادری نبودن و رفتن مصاحبه و باصداقت گفتن چادری نیستیم اما حجابمون مشکلی نداره و قبولم شدن حیف آیدیاشون یادم نیس وگرن تگشون میکردم

سلام دختر خوبی؟؟پنجشنبه کنکور داریم چقد آماده ای؟؟منو تو رقیب بودیم😅اما من فک نکنم چیزی بیارم چون ه ...

سلام عزیزم 😁

خیلی وقت بود نیومده بودم نینی سایتتتت

گذاشتم قشنگ بعد کنکور 

عمومیا رو خوب زدم تخصصیا سخت بودن انشاءالله منتظر جوابم 😁

سلام عزیزم 😁 خیلی وقت بود نیومده بودم نینی سایتتتت  گذاشتم قشنگ بعد کنکور  عمومیا رو خ ...

هعی خاهر منم کلا تخصصیا ریدم😭😭حالم اصن خوب نیس فک نمیکنم گوز هم قبول بشم😭باز من پی وی تلگرامتو داشتم خاستم پیام بدم بپرسم چیکار کردی گفتم زشته گذاشتم هر وق اومدی سایت ببینی،

من هییییچ امیدی ب قبولی ندارم تو بگو نیم درصد😢😢