منم هنوز دارم میخونم و از بچهای کتابخونه اکثرا هنوز دارن میخونن😐 چ ربطی داره الان میخونی بهترین با ...
سلام.من که اصلا از خوندنم راضی نیستم خییییلی کم میخونم تستم خیلی کم میزنم.باور کن هوشم انقدر خوبه یعنی ترازم با اونی که روزی ۸ساعت میخونه یکی میشه. ولی وقتی میخوام درس بخونم انگار جونم در میاد
روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم خوبی؟در چ حالی با درسا؟؟ من خیلی ناامیدم دیگ جا زدم هر چی میخونم بازم ب تستاریاضی ...
سلام عزیزم
اوضاع روحیم افتضاحه نه از بابت درس بخاطر مشکلات توی خونمون
ولی بازم ب هربدبختی هست دارم درسام میخونم روزی 10 ساعت میخونم
من حتی هنوز درسا تموم نکردم با نکته تست کلاسینو دارم پیش میرم از صفر شرو کردم توی عمومیا پیشرفتم عالیه هم میخونم هم تست میزنم تخصصیا فیزیک شیمی فقط دارم میخونم ریاضی در حد دو درصد بزنم کافیمه
نه گلم اصن اجبار نیست میتونی ی سرچ بزنی حتی بعضیا تو همین سایت چادری نبودن و رفتن مصاحبه و باصداقت گفتن چادری نیستیم اما حجابمون مشکلی نداره و قبولم شدن حیف آیدیاشون یادم نیس وگرن تگشون میکردم
سلام دختر خوبی؟؟پنجشنبه کنکور داریم چقد آماده ای؟؟منو تو رقیب بودیم😅اما من فک نکنم چیزی بیارم چون هر کار میکنم جز عمومیا چیزی نمیتونم بزنم،درصدا تخصصیم ب ده هم نمیرسه