2777
2789
من هنوز هیچی نخوندم صفر صفرم  توروخدا بم بگید منم چیکار کنم حالم اصلا خوب نیست شرایط روحیم خیلی ...

دیونه ای من ی ماهه شرو کردم تو این ی ماه عالیییییییییییی پیش رفتم یچیز خوندم درست یادم نی

ولی فک کنم میگن پوتین تو 40 روز اروپا گرفت شما تو 70 روز نمیتونین بخونین

مثالمو اصلا بش مطمعن نیسم درست گفته باشم ولی لپ مطلب بچسب😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصن آزمون آزمایشی شرکت نمیکنم😂 من میانگین اینقدر میخونم و فوق العاده راضیم چرا آخه راضی نباش ...

من تا قبل از عین روزی یازده دوازده ساعت میخونم تقریبا الان راضی نیستم احساس میخونم کم میخونم😐

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

من زبانم

زبان وضعش خوبه ولی بیشتر باید تلاش کنم

عربی بد نیست

دین و زندگی خوبه

ولی کل وجودمو استرس ادبیات گرفته😐

هرچی میخونم باز یاد نمیگیرم مجاز و ایهام رو چطوری باید پیدا کنم

some mistakes get made that's alright that's okay 

کنکوری برین سرچ کنید امیر شریفی تو اینستا برای قبولی تو کنکور خیلی راهکار های خوبی داده تو تل هم سرچ کنید پرورش افکار امیر شریفی

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

من زبانم زبان وضعش خوبه ولی بیشتر باید تلاش کنم عربی بد نیست دین و زندگی خوبه ولی کل وجودمو استر ...

من زبان صفر 

مجاز و ایهام باید کلمهای مجاز و ایهام دار رو حفظ کنی تا یادش بگیری

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

من زبان صفر  مجاز و ایهام باید کلمهای مجاز و ایهام دار رو حفظ کنی تا یادش بگیری

زبان عمومی اگه کتاب رو خیلی کار کنی راحته من سال اول کنکورم زبان عمومی ۸۰ زدم هزار بار کتابای درسی رو خونده بودم

باید هر روز بکوب ادبیات بخونم🤦🏼‍♀️

مرسی که گفتیییی❤️❤️

some mistakes get made that's alright that's okay