2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم هدفم فرهنگیانه😇 ی خانم بود تو دوماه پزشکی اورد تلاش کرد و فقط اعتماد ب نفس داشت و م ...

برنامشون چطوری بود که داخل دو ماه این همه درس رو خوندن و قبول شدن پزشکی؟

السلام علیک یا فاطمة الزهرا؛ دعا کنید امسال ازدواج کنم و با همسرم بریم کربلا پابوس آقا امام حسین و خوشبختیمون رو از آقا بگیریم لطفا یه صلوات یا هر دعایی میتونید واسه این نیتم بخونید هدیه به اربابم آقا حسین :)))  |هر موقع خواستید بگید واستون سوره کوثر بخونم‌|

راضیم خداروشکر ولی انتظار داشتم این روزا بیشتر بخونم منم میانگین همین قدر میخونم ترازت چند میشه منم عاشق اینم که معلم بشم😭

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

راضیم خداروشکر ولی انتظار داشتم این روزا بیشتر بخونم منم میانگین همین قدر میخونم ترازت چند میشه منم ...

من اصن آزمون آزمایشی شرکت نمیکنم😂

من میانگین اینقدر میخونم و فوق العاده راضیم چرا آخه راضی نباشممممم

من بدبخت فلسفه و منطق میخونم کامل ولی یه کلمه هایی میاد تو سوالاش 😐😐😐😐 تو ترازت چنده میانگین

آره والا میبینی لقمه رو دور سرش میچرخونه

من آزمون نمیدم گلم خودم تو خونه دانلود میکنم میزنم

من این روزا خیلی خستم بچها میترسم جا بزنم 😕

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁