2777
2789
عنوان

بی پولی تو دوران عقد :/

1611 بازدید | 47 پست

مامان و بابام بهم هیچ پولی نمیدن میگن شوهر داری از اون بگیر 

نامزدمم حقوقش همش میره روی قسطای وام ازدواجمون و قسط خونه ای ک خریدیم !

هیچ پولی ندارم الانم میخام برم دانشگاه نمیتونم برم سرکار !

خودم یکسال دیگ ایشالا میرم سرکار ولی الان نمیتونم !

نامزدمم همش میگ مامان و بابات فک کردن تو عروس شدی هنوز ک عقدیم حداقل بهت یکم پول بدن!

عید ک میشه ما قرارداد خرید طلا داریم برای عیدی مامانم زود میخاد ک نامزدم بخره عیدی بیاره ولی از عید پیش هنوز عیدی های نامزدم رو نخریده!!! 

دارم دق میکنم از دستشون !

اینجور پدر مادرا آبروی آدمو میبرن ...

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

مامان بابات باید یه ذره پول بدن ابروت جلو شوهرت نره ولی وظیفه همسرته بری خونش میگه قسط وام دارم نمیتونم پول بت بدم؟؟؟؟؟

برو از مامان بابات بگیر عروس شدی قرار نیس بت پول ندن؟؟

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجور پدر مادرا آبروی آدمو میبرن ...

واقعا آبروم رفته!همش باید آویزون شوهرم باشم اونم چیزی نداره ک بده واقعا نداره!

تعجب میکنم بعضیا میگن تو عقدم همه خرجام با بابامه ب من ک یک قرون نمیدن!

همشم منت میزارن ک ما خرج کردیم تو دانشگاه قبول شدی!

مامان بابات باید یه ذره پول بدن ابروت جلو شوهرت نره ولی وظیفه همسرته بری خونش میگه قسط وام دارم نمیت ...

اخه الان واقعا وظیفه اون نیس اون وقتی وظیفشه میتونم چیزی بهش بگم الان چی بگم؟!هرچی بگم میگ مامان و بابات فکر میکنن تو عروس شدی همه خرجات با منه!

تو چرا حرفات عین منه بسم الله انگار خودم اینارو نوشتم یه لحظه تعجب کردم دقیقا منم مثل توام خونوادم پول تو جیبیمو قطع کردن الان عقدیم همش اویزون شوهرم هستم اونم یک تومن میده که فوری میدمش برا قسط وام ازدواجم

بلاخره همه چیز درست میشه
تو چرا حرفات عین منه بسم الله انگار خودم اینارو نوشتم یه لحظه تعجب کردم دقیقا منم مثل توام خونوادم پ ...

همون قسط وام ازدواجم خودش میریزه ولی هیچ پولی ندارم هیچییی