2789
عنوان

طلاق + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 107 پست
اخلاقش خوبه فقد دهن بینه و زود عصبی میشه

بنظرم دور طلاق رو کلا خط بکش خانوادت پشتت نیستن متلک میندازن بهت تو خونه حبس میشی باز ...شوهرت رو نرم کن بگو دروغ گفتی دوست پسر نداشتی بگو اعصابم خورد بود میخاستم اذیتت کنم به خانواده و آشنا بسپار لو ندن حتی اگه قرآن آورد باز ..بگو تو تنها مرد زندگیمی و این حرف ها..

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

چن سالته اون چن؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم به حرف کسایی که تو نی نی سایت گوش نده خیلی هاشون مجردند و اصلا تجربه زندگی مشترک ندارن فقط یه فانتزی دارن نمیدونن مردها چجوری ین...خانواده های مثل من و خانواده شما مثل هم هستن کاملا درک میکنم خانوادت چه شکلی ان..اینجا فرهنگشون با ما متفاوته طلاق رو تابو نمیدونن خانوادشون پشت شون رو میگیرن ..میتونی مشاور بری؟؟

خودم تو برنامه تلوزیون دیدم ی حاج آقایی میگفتن حتی اگر خواستگارتون قسمتون داد ک قبلا با کسی بودی یا ...

مرد هارو رو تخت با زن غریبه میبینی تو چشمات نگاه میکنه قسم میخوره که من با کسی دیگه نبودم 😐

بله دوتا بچه دارم چطور ؟

دوتا بچه دارید پس تجربتون زیاده

میشه منو راهنمایی کنید من چطوری به همسر آینده بگم که تحت نظر روانپزشکم

اصلا باید چیکاربکنم؟؟؟

نمی‌دونم بخدا

همش میترسم بعدها که روش به روم بازشد بکوبه تو سرم

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

بنظرم دور طلاق رو کلا خط بکش خانوادت پشتت نیستن متلک میندازن بهت تو خونه حبس میشی باز ...شوهرت رو نر ...

باور نمیکنه الانم اومده درخونه با بابام داره حرف میزنع

عزیزم به حرف کسایی که تو نی نی سایت گوش نده خیلی هاشون مجردند و اصلا تجربه زندگی مشترک ندارن فقط یه ...

مشاور رفتیم دوجلسه ولی دیگه نیومد 

الان بابام ناراحتع برا طلاق میگه رفتم تالار گرفتم به مردم چی بگم تو چرا اونجوری کردی و دختر نیستی 

کلا ی وضعیه 

الانم داره با نامزدم حرف میزنه تو ماشین

نامزدت به بابات چی گفت خانوادت بهت چی گفتن بخدامن یکی خیلی نگرانتم کاش اینقدرساده نبودی

کل مشکلامونو گفت ولی اونو نگفت

بابامم بش گف فکر آبرومون باشین طلاق نگیرین 

منم صدا کردن رفتم گفتم چیشده و قضیه رو تعریف کردم

الان نامزدم میگع عروسی نمیگیرم دو سه روز دیگ میریم سر خونه زندگی بابامم هیچی نمیگع

خانوادمم بام حرف نمیزنن 😭

کل مشکلامونو گفت ولی اونو نگفت بابامم بش گف فکر آبرومون باشین طلاق نگیرین  منم صدا کردن رفتم ...

عزیزم چی شد آخرش قضیه حل شد عروسی میگیرین؟

❤️ Kurd ❤️ سلامتیِ همه قومیت و انسانیت 

واااای عزیزم جدا شو این آدم اصلا ارزش اینو نداره بخوای بمونی تو زندگیشو زندگیه خودتو خراب کنی ولش کن مهریتو هم بزار اجرا پدرشو درار.راستی عزیزم ما یک اپلیکیشن داریم به اسم لیوم مخصوص خانوما توش کلی اطلاعات مفید داره که به درد هر خانومی میخوره دوست داشتی دانلود کن و ازش استفاده کن.