2777
2789
عنوان

ولم کرد رفت :)

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 46 پست
منم مث تو بودم ولی داستان ما خیلییی فرق داشت میگفت دیگه حسی بهت ندارم ولی اگه میخای فرصت بده شاید هم ...

اینم میگه فرصت بدم شاید خوب شدیم🥺ولی مرددم نمیدونم درس میشه یا نه چیکارکنم ای خدا😭

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فدای سرت عزیزم تو الان دست کم به چهل روز زمان نیاز داری تازه الان یه هفته ست معلومه سختهههه هعی یه ز ...

مردا خیلی بی احساسن، والا من ی جوجه داشتم انقد براش ارزش قائل بودم ولی آدما ب احساسات ی موجود زنده اهمیت نمیدن

اینم میگه فرصت بدم شاید خوب شدیم🥺ولی مرددم نمیدونم درس میشه یا نه چیکارکنم ای خدا😭

دقیقا حسو و حال تورو داشتم اصن نمیتونستم درس بخونم میفهمم چی میگییی گلم اگه واقعا دوسش داری و میدونی قصدش ازدواجه قبول کن بهش فرصت بده  ولی دیگه کارای گذشته تو تکرار نکن  اگه عاشقت بوده باشه خوب میشه  توهم امیدتو از دست نده خدا هست🤗

یه موفرفری جذابم😌عاشق رنگ بنفش💜  ملکه‌خودت‌باش💎                                اگه امضامو خوندی واسه قبولیم دعا کن امسال🙂❤️منم دعاتون میکنم:))
دقیقا حسو و حال تورو داشتم اصن نمیتونستم درس بخونم میفهمم چی میگییی گلم اگه واقعا دوسش داری و میدونی ...

خیلی حس خوبی ازت گرفتم🤝کاش دوستی مثل تو داشتم موفق باشی  عزیزم

مردا خیلی بی احساسن، والا من ی جوجه داشتم انقد براش ارزش قائل بودم ولی آدما ب احساسات ی موجود زنده ا ...

آره خیلی بی احساسن مثل ما نمیشنن غصه بخورن میرن سراغ بعدی توام سعی کن مثل همونا بشی همینجوری که من شدم 

بهونه نیست شما خودت یکی باشه مدام بخواد چکت کنه کنترلت کنه...میتونی باهاش دووم بیاری ؟

کلا تغییر رفتار یهویی همیشه عجیبه 

همیشه جای سوال داره 

و همیشه بیخودی نیست 

خوبه خودتون میگید بعد دو سال 

پس چرا قبلا این کار رو نکرده