2777
2789
عنوان

ولم کرد رفت :)

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 46 پست
اخه واقعااا نمیتونم بدون اون بمونم،تواین ی هفته ن غذا خوردم نه درس خوندم زندگی برام جهنم شده

اخه مگه کیه 

وجدانن فردا مادرت بره خونه کسی یه هفته نیاد خونه اینکارو براش انجام میدی 

از دوری غذا میخوری 

خودتو نابود نکن با یه ادم از خیابون اومده معلوم نیست با چندتا بود و ت  چندمی هستی 

خنگ مغزتو باز کن 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اخه واقعااا نمیتونم بدون اون بمونم،تواین ی هفته ن غذا خوردم نه درس خوندم زندگی برام جهنم شده

زن ها ذاتا احساساتی هستن الان عذاب کشی ازش دل بکنی بهتر ازاینکه چندساله دیگه له وخوردت کنه عمرت رو تباه کنه زندگیت رو نابود کنه وبگه راه باز جادت دراز 

ی نصیحت هیچوقت باکسی ک دوست هستید ورابطه دارید ازدواج نکنید نابود میشید

اصلا بدون اون نمیتونم درس بخونم،دلیل درس خوندمم اون بود که برم شهری ک اون دانشجوعه الان دارم عین دیو ...

حرفی که لازم بود بگم رو گفتم و تجربه ای که کردم رو هم بهت گفتم چی کار کنی دیگه تصمیم باخودته عزیز

موفق و پیروز باشی

انقدر گریه زاری کردم و اونم چون شدیدداااااا بهم فحش های رکیک میداد و کتکم میزد یه بار همچین زد تو گو ...

الهیی بمیرممم،آدما چقد بد شدن😭😭این اخه خیلی خوب بود الانم خیلی خوبه فقط دیگه دوستم نداره :)

پس بشین خوب درس بخون و کنکورت رو عالی بده  خودتو کوچیک نکن با برگشتن  باید خوب خوب بشینی ...

با این حرفت یاد خواهرم افتادم بهترین خواستگار و رد کرد الان اون پسر شده آدم کله گنده و سرشناسمون چهاره سال میگذره و خواهرم فقط داره حسررررت میخوره هر سال با زنش به کشور اروپایی سفر میکنه پولش از پارو بالا میره یه شغلی داره که تو کل شهرمون نزدیم بیست تا فروشگاه داره کلی معروف شده

زن ها ذاتا احساساتی هستن الان عذاب کشی ازش دل بکنی بهتر ازاینکه چندساله دیگه له وخوردت کنه عمرت رو ت ...

مشکلم همینه نمیتونم ازش دل بکنم خیلی شدید وابسته شدم و وقتی باهاش حرف نمیزنم عین دیوونه ها میشم

اخه نمیتونم بدون اون بمونم ۲ ماه دیگه هم کنکور دارم😥😥

منم مث تو بودم ولی داستان ما خیلییی فرق داشت میگفت دیگه حسی بهت ندارم ولی اگه میخای فرصت بده شاید همچی درست شد  منم واقعا بدون اون نمیتونستم از خدام بود ی فرصتی بده که بازم باش باشم🥺🥲 الان خوب شدهه خیلی بیشتر از قبل

یه موفرفری جذابم😌عاشق رنگ بنفش💜  ملکه‌خودت‌باش💎                                اگه امضامو خوندی واسه قبولیم دعا کن امسال🙂❤️منم دعاتون میکنم:))
اخه مگه کیه  وجدانن فردا مادرت بره خونه کسی یه هفته نیاد خونه اینکارو براش انجام میدی  ا ...

ببخشید ولی نمیتونیم ب هرکسی تهمت بزنیم الان خودشون بیشتر از ما میشناسنش دوسال کم نیست 

یه موفرفری جذابم😌عاشق رنگ بنفش💜  ملکه‌خودت‌باش💎                                اگه امضامو خوندی واسه قبولیم دعا کن امسال🙂❤️منم دعاتون میکنم:))
الهیی بمیرممم،آدما چقد بد شدن😭😭این اخه خیلی خوب بود الانم خیلی خوبه فقط دیگه دوستم نداره :)

فدای سرت عزیزم تو الان دست کم به چهل روز زمان نیاز داری تازه الان یه هفته ست معلومه سختهههه هعی یه زمانی شوهر موم آقااا بود چهار سالم باهاش دوست بود بعد بهش گفتم بیا خواستگاری با روی بااز قبول کرد اومد بهترین طلاها رو برام خرید بعد که دعوامون شده به همه دنیا میگفت اون گفت بیا خواستگاری به زور منو برد محضر😅😅🤣🤣🤣کسی برام گریه میکرد ول کن بابا ارزش خودتو پایین نیار