2777
2789

معمولا اکثرشون با محبت و ناز و ادا حرف بزنی باهاشون هرچی بگی قبول میکنن

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

مهمترین اصل تو زندگی؛ درک متقابل هست.

اینکه طرف رو درک کنی و خودتو جای اون بذاری

و اینکه اکثر افراد دوست دارن حس خوبی به خودشون داشته باشن

معمولا وقتی برای کسی حس خوب ایجاد میکنی، به قول معروف خر میشه 😁

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت اشتباه منو نکن

من اوایل همش شوهرمو عصبانی میکردم

به اوج عصبانیت میرسوندمش بعد اونم تو عصبانیت

کارا و رفتارایی میکرد که منو ناراحت میکرد و گریه میکردم 

با لج کردن و قد بازی میخواستم کارمو پیش ببرم 

اما الان هرچی میخوام با زبون خوش و لحن شوخی میگم 

ناراحت نمیشم حتی شده بیشتر اصرار میکنم ولی قبول میکنه

یکم غرورمو اوردم پایین تر عوضش هرچی من میگم همونه

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
هیچوقت اشتباه منو نکن من اوایل همش شوهرمو عصبانی میکردم به اوج عصبانیت میرسوندمش بعد اونم تو عصبان ...

منم لحنم خوبه شوخی میکنم و گاهی از کاراش گذشت میکنم ولی بعضی وقتا خیلی اذیت میشم 🥺

من با این شیوه خیلی از روزای زندگیمو خراب کردم

همش در حال گریه و قهر ناراحتی بودیم اگه میخوای اینجوری نشه

چم شوهرتو بگیر ببین قلقش چیه ؟ چجوریه ؟ چجوری حال میکنه

همونجوری باهاش حرف بزن

منم لحنم خوبه شوخی میکنم و گاهی از کاراش گذشت میکنم ولی بعضی وقتا خیلی اذیت میشم 🥺

دقیقا بهم بگو مشکلت چیه با شوهرت که بتونم کمکت کنم

من با این شیوه خیلی از روزای زندگیمو خراب کردم همش در حال گریه و قهر ناراحتی بودیم اگه میخوای اینجو ...

من از قلقلک دادن خیلی بدم میاد متنفرم ازش صد بار بهش گفتم ولی اون هعی بیشتر انجام میده و من خیلی خیلی اذیت میشم 

ببین الان شوهر همه رو نگاه کن 

مردم از کتک کاری و اعتیاد و خیانتای شوهرشون ناله میکنن

ببین موضوعاتی که تو بابت شون تنش ایجاد میکنی چیه ؟

مهم هستن یا نه ؟ من خیلی سر چیزای کوچیک اذیتش میکردم

میگفتم همه چی باید طبق میل من باشه باور کن الانم هست فقط

روشمو عوض کردم ببین بخوای سر هرچیزی گیر بدی زندگی اول به

خودت ببین چی میگم اول از همه به خوددددتتتت زهر میشه

بعد به شوهرت زهر میشه و ازت زده میشه کل زندگیتو میشه تلخی