شما نباید نا امید باشی مطمئن باش اگه از ته دلت خدا رو صدا بزنی جواب میگیری
در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
خدا خیلییییی دستمو گرفت من دستش رو پس زدم. حالا دیگه کاری باهام نداره.
نه اینو نگو خدا خودش گفته درگه ما درگه نومیدی نیست صدبار اگر توبه شکستی باز آ
در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
دقیقا منم تازگیا همینکارو کردم خیلی پشیمون و ناراحتم و شب و روز گریه میکنم ، ولی بازم امیدم فقط به خداست که کمکم کنه یه فرصت دیگه بهم بده ، تو زندگی یه وقتایی یه چیزایی جبرانناپذیره مگه اینکه خدا بخواد
غصه نخور شاید درست بشه ، مگه چی شده که فکر میکنی زندگیتو باختی ؟ منم یه کاری کردم که هم خودم هم دیگران سرزنشم میکنن اما دیگه چه فایده زمان به عقب برنمیگرده