2777
2789

بتطرم خوبه 

چقدر ناراحتم 22 سالمه هنوز هیچی خاک تو سرم ففط تو یه رابطه اشتباه مثل خر گیر کردم

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
دقیقا ترم یک دانشگاه بودم موقع نامزدی خانوادمم بشدت مخالف بودن دلیلشونم فقط سنم بود ولی خب من چون دو ...

آره دقیقا ولی خب این ی چیز عادیه دخترخاله من ۲۵سالگی ازدواج کرد هم میگفت یهو با ی سری مسئولیت هایی رو به رو شدم ک اصن ترجیح میدادم همون خونه پدرو مادرم باشم تا ابد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقا همون حس من و داشته فک میکردم چون سنم کمه اینطور  

نه عزیزم عادیه من اینو از خیلیا شنیدم 

چون خب منطقیه این همه سال پیش خانواده بودی همه کاراتو انجام میدادن برات بعد یهو تو ی فضای جدید میری با آدما و موقعیت ها و مسئولیت های جدید

اوووه عزیزم ۲۲ ک هنوز جوونی این حرفا چیه 

دیگه تا الان نکردم بعد از اینم نمیکنم

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
من دیدم تو خانواده خودمون دختر تو ۳۰ سالگی ازدواج کرد بهترین زندگی و شوهر رو داره 

چی بگم والا خیلی ناراحتم چون تو یه رابطه غلط 3 ساله گیرم اگه دوس داری خصوصی برات بگم