2821
2789
عنوان

دانشگاه کیش

3378 بازدید | 15 پست

بچه ها میخوام ارشد کیش بخونم شنیدم هم پردیس داره هم پیام نور رشته خودم عمران بوده به نظرتون اگر بخوام خوابگاه باشم و خودمم کار کنم ( دیگه وقت کار کردنم هست) از لحاظ هزینه خیلی سنگین میشه؟ یا خیلی تفاوت داره با پردیس های شهرای دیگه؟ کسی تجربه زندگی دانشجویی توی کیش رو داره؟

گرونه بشدت ،خو.اهر شوهر استاد پردیسه شریفه

پردیس شریف که نمیارم پردیس عادی بیارم شاید به نظرت سه سال کارشناسی ارشدم واسه مثلا شاخه های عمران بیشتر از ۲۰ میلیون میشع؟ کارشناسیم هم پردیس شیراز خوندم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پردیس شریف که نمیارم پردیس عادی بیارم شاید به نظرت سه سال کارشناسی ارشدم واسه مثلا شاخه های عمران بی ...

هزینه های کیش خیلی خیلی گرونتره ، شهریه اش نمیدونم با بقیه جاها چقدر تفاوت داره 

حالا چرا کیش؟

خوب چون میخوام کیش زندگی کنم کلا و واسه این که یه جرقه بزنم ارشدم بهترین گزینه هست اشنا هم زیاد داریم اونجا خیلی موقعا تنها رفتم کیش محیطش کوچیکه و امن خودمم شیرازی هستم واقعا نزدیکه 

خب پس  میدونی هزینه های روز مره تو کیش خیلی بالاست

اره خوب سالی دو بار میرم کیش اما خوب من کار میخوام کنم و کارم از الان هست ( یکی از دوستام کار بهم میده) تنها چیزی که الان دغدغه هست برام مقدار شهریه هست وگرنه باید کار کنم

اره خوب سالی دو بار میرم کیش اما خوب من کار میخوام کنم و کارم از الان هست ( یکی از دوستام کار بهم می ...

اگر کارت اماده س شهریه حدود ۳۰ میشه فکر کنم

دوستم شهرش پردیس رود این حدودا تو حرفاش میگفت

اگر کارت اماده س شهریه حدود ۳۰ میشه فکر کنم دوستم شهرش پردیس رود این حدودا تو حرفاش میگفت

البته پردیس هم رتبه خوب میخواد فکر کنم باید ببینم اول میارم اصلا یا نههه ببین من پردیس شهر خودمون بیارم نمیرم باور کن چون اصلا ارزش نداره و پول دور ریختن هست اینو از دوره کارشناسیم فهمیدم اما فقط و فقط میخوام مستقل شم که میگم ارشد بزنم کیش

البته پردیس هم رتبه خوب میخواد فکر کنم باید ببینم اول میارم اصلا یا نههه ببین من پردیس شهر خودمون بی ...

کار با درامد خوب داشتن مهم ترین مساله س برلی زندگی تو کیش

اگه فقط مستقل شدن برات مساله س شهرای دیگه که کار خوب گیر بیاد و هزینه هم کمتر باشه هم هست

کار با درامد خوب داشتن مهم ترین مساله س برلی زندگی تو کیش اگه فقط مستقل شدن برات مساله س شهرای دیگه ...

اخع فقط کیش هست که اشنا واسه کار کردن دارم و کلا من تاحالا هیچ جایی جز کیش تنها نرفتم یجورایی چم و خمش دستم هست پدرم شمال هست خودمم شمالی هستم اما میدونم برم اونجا اصلا دستم به هیچی بند نمیشه