2821
2789
عنوان

مشورت میخام

49 بازدید | 10 پست

خواهرشوهرم خیلی خوبه یه وقت اگه کارداشیان باشم میادکمکم بچه هام نگه داره پارسال بنایی داشتیم مانزدیک دوهفته اونجابودیم البته منم واسش کم نمیذارما الان توخونه مامستاجره ۳۰تومن داده رهن ولی ارزش واقعیش بیشتره گازمونوبرده گفت قسطی میدم تاحالاهیچی نداده تختمونوبرده هرچی توخونمون ببینه نمیخام میادمیبره تاحالاچقدرلباس بهش دادم حداقل هفته ای ی بارشان اینجاس توهین بنایی عروسشم خیلی بهم کمک کرد ولی ماواسه اونم کم نذاشتم قراره اونم بیادمستاجرمابشه به اونم چقدرلباس دادم یه پالتوداشتم واسم کوچیک بود دلم نمیومدبدمش به کسی اومددیدگفت بفروشد به من گفتم باشه۲۰۰تومن الان یکساله برده۴۰تومن داده همش بعدمن فقط یه بارصدتومن ازخواهرشوهرم قرض کردم ندادم بهش گفتم اون انقد به مابدهکاره اونروز بهم گفت اون ۱۰۰تومنوبزن جای پول پالتویی بهم برخورد چطورپولایی که مادادیم بهشون نمیبینه ولی این ۱۰۰تومن جلوی چشمشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالامیخام هم۴۰تومنوبدم بهش هم ۱۰۰تومن بگم پالتوموبرگردونه الان همون پالتو ویه تومن نمیدن بخدا

دادی تموم شده دیگ ی پالتو چقدارزش داره ک خودتو کوچیک کنی،بزار بزرگی از تو باشه عزیزم