2777
2789
عنوان

اتفاق عجیب

169 بازدید | 14 پست

دوستان من خیلی خواب کم میبینم و زمانی هم ک میبینم میدونم خوایم جوری ک هرجور دلم بخواد خواب رو پیش میبرم یعنی مثلا چون میدونم این خوابه ممکنه کسی ک ازش خوشم نیاد رو تو روش بگم و...

الان توی یک تاپیکی یکی از دوستان هم همینطوری بود انگاری ب دکترشم گفاه بوده گفته از تمرکززیاد و... هست

دوست داشتم بدونم کسی هم اینطوری هست؟

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

من

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من

شما هم کم خواب میبینی؟

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

شما هم کم خواب میبینی؟

ن زیاد میبینم تقریبا هرشب ولی می‌دونم خوابه هرکاری دلم بخواد میکنم

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
دربارش مطلب خوندم بهش میگن خواب آگاهانه وقتی مغز موقع خواب فعالیت بالایی داره ( سطح هوشیاری بیشتره ...

من تو همه خوابام وضع همینه

البته ماهی یبار خواب میبینم

ن زیاد میبینم تقریبا هرشب ولی می‌دونم خوابه هرکاری دلم بخواد میکنم

منم

البته من خیلی کم پیش میاد خواب ببینم متاسفانه  

منم البته من خیلی کم پیش میاد خواب ببینم متاسفانه    

خیلی خوش میگذره 😁

منم خیلی اینطوری میشم کیف داره هرجور که بخوام کنترلش میکنم و پیش میبرمش

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
خب خوبه که و منی که هرشب از دست خواب و کابوس آرامش ندارم...

اره خیلی خوش میگذره  

شما قبل خواب دیدن ی فیلم کوتاه ارامش بخش رو امتحان کن

اره خیلی خوش میگذره     شما قبل خواب دیدن ی فیلم کوتاه ارامش بخش رو امتحان کن

😅😂😂امسال تمرین میکنم منم بتونم⁦☹️⁩

فایده نداره 😂حتی مدیتیشن هم میکردم ولی تا صبح کابوس میدیدم

Got nothing to say

😅😂😂امسال تمرین میکنم منم بتونم⁦☹️⁩ فایده نداره 😂حتی مدیتیشن هم میکردم ولی تا صبح کابوس میدید ...

خب چرا

مهم اینه

علتشو بفهم بعد حلش کن مثلا  شاید از تاریکی میترسی ی چراغ روشن کن و .....