2777
2789
عنوان

خیییییییلی دلم گرفته 😭😭😭😭😭😭

106 بازدید | 11 پست

دوستان لطفا تو این شب های مهم برام دعا کنید بختم باز بشه به کسی که دوسش دارم برسم ..........

دوستان توروخدا لطفا برام دعا کنید خیلی دلم گرفته چرا هرکی منو می بینه اولین سوالی که ازم میپرسه اینکه چرا ازدواج نکردی؟ هنوز ازدواج نکردی؟ یا میگن مامانت میخاد تورو ترشی بندازه 😭😭 خواهرام بهم میگن ترشیده میگن هیچکی تو رو نمیگیره میگن تو زشتی کی دوست داره زنش زشت باشه خیلی بهم توهین میکنن ....قراره هروقت پول دستم اومد برم دندونام ارتودنسی کنم خواهرم تو روم میگه اگه کسی گرفتت برو ارتودنسی کن الان پیش دستی نکن ....با هر حرفی که میزنن یه خنجر تو قلبم فرو میکنن آخه دهن مردم که همیشه بازه هرچی بگن برام مهم نیست ولی از خانواده ام توقع ندارم که بهم توهین کنن تورو خدا دوستان برام دعا کنید تو این شب های عزیز به حاجتم برسم بختم باز بشه لطفا 😭😭😭😭😭😭😭🤕 خواهر بزرگم میخاد هرجوری که شده ازدواج کنم حتی شده بایه معتاد خیلی باهام لجه همش دنبال این که من یکاری بکنم یه خطایی ازم سر بزنه  تا پیش مامان و بابام خرابم کنه..‌. تا الان که موفق بوده و منو از چشم خلیا انداخته با حرفاش و کاراش......

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
چند سالته مگه؟!

۲۲ ولی تو فامیل های ما دختر باید تو سن ۱۵ ازدواج کنه

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخ بمیرم برات  اره یکمی درکت میکنم خیلی سخته خانواده خوپ آدم دقت بدن🖤😔

اره خیلی سخته 🥺

شما22ایی و اینثدرنارلحتی برودرستو ادامه بده گلم هنوزاول راهیی اعتمادب نفستم ببربالا.. توجهی ب بقیه ا ...

عزیزم من قرار بود برم دانشگاه خواهرم تو گوش مامانم نمیدونم چی خوند که نذاشت من برم.....اجازه کار کردن بیرون از خونه رو هم که ندارم .....

گلم دعا کن تو این شبا....  ن اینکه شوهر گیرت بیاد  اینکه خانواده ها درکشون بالا بره درکم ...

نه عزیزم من مشکلاتم اونقدر زیاده که حل شدنی نیست ....حالا خانواده به کنار تو هر جمعی که باشم اولین سوالی که ازم میشه اینکه چرا ازدواج نمیکنی .....آخه من کدوم زبون بگم خواستگار ندارم.... خواهرم از هر موقعیتی استفاده میکنه تا خرابم کنه چشم خانواده ام....اگه بتونم ازدواج کنم اونوقت میتونم تو دل بقیه یه جایی باز کنم الان همه به عنوان یه آدم اضافی نگاهم میکنن

نه عزیزم من مشکلاتم اونقدر زیاده که حل شدنی نیست ....حالا خانواده به کنار تو هر جمعی که باشم اولین س ...

اها😔

نگران نباش گل خدا حتما ی راهی جلو روت باز میکنه ما هم انشالله برات دعا میکنیم