2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازمرجع تقلید باید بپرسی راهنماییت کنیم بگیم نگیر بخاطربیماری وضعفت به گردن مامیمونه بگیم بگیر حالت بدشه بازم گردن ماس

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

میشه تاپیکت یک سوال بپرسم?

عضو گروه رز قرمزبودم💄الان رزبنفشم 💜تاریخ شروع رژیم🏃 ١٤٠٠,9,28 ❤وزن شروع.90,600😥 وزن هفته قبلی80,700  وزن فعلی79,800  خدایا شکرت هدف٧٠💃
فقط برای دیابتی هایی که انسولین میزنن میگن روزه نگیرین وگرنه حتی کسی که قرص میخوره میگیره شما که فقط ...

مرجع تقلید چی میگه این وسط ؟؟ از دکتر بیشتر راجب بدن انسان میدونه ؟ 

ایشون پیش دیابتی هستن رعایت نکنه سال بعد انسولینی میشه واقعا میتونه اون موقع روزه نگیره . 

به جای مرجع تقلید باید با دکتر مشورت کرد🙂

ALL IS ONE 💖!
بپرسید

مرسی گلم

خانما تو مشهد دکتر اروروژی خوب میشناسین لطفا بگین

عضو گروه رز قرمزبودم💄الان رزبنفشم 💜تاریخ شروع رژیم🏃 ١٤٠٠,9,28 ❤وزن شروع.90,600😥 وزن هفته قبلی80,700  وزن فعلی79,800  خدایا شکرت هدف٧٠💃