2777
2789
عنوان

دهه 80

162 بازدید | 17 پست

هرجوری به دهه هشتادی ها نگاه میکنم(خودمم)

تبعیض قایل نیستند  

جلو حرف زور وای نیستن  

برای همه شخصیت قائلن 

با همه حرفا ها و سر کوفت ها سرپان

با هرچیزی شاد میشن  

بعضی ها کار میکنن 

می‌خوام بگم ما ن مثل دهه هفتادی ها همیشه گفتیم تقصیر مامان و بابام بود نزاشتن  ن مثل دهه شصتیا که بگیم زمان ما این چیزا نبود 

خیلی از درد ها و بدون اینکه پدر و مادرمون بدونن رد کردیم 

فکر بچه های که قرار از نسل ما به دنیا بیان خیلی فهمیدن قشنگ یه شکل دیگ به دنیا میدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی تاپیک آخر من همه یجوری بهم حمله کردن من می‌تونستم بتوپم بهشون ولی نکردم جواب همه رو با ادبانه دادم

ی فکت هست که میگه.: کسایی ک اسمشون امیره لا.شین حتی توی سریال ها از جمله خسوف 🗿🤝🏼

با اینکه هشتادیم ولی قبول ندارم به هرحال هر دهه با توجه به اقتضای فرهنگی و زمانی سختی ها و ویژگی های خودش داره

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
خب شاید دهه هشتاد بیشتر از همه درد کشید چون بیشتر هر نسلی فهمید(:

خیلی نمی‌دونم بقیه هم مثل منن یا ن ولی الان که من به بچگی خودم با الان خواهرم نگاه میکنم میفهمم من اصلا بچه نبودم از همون موقع همه چی می‌فهمیدم خیلی از این موضوع ناراحت میشم که چرا بیشتر بازی نکردم چرا همه یه جوری رفتار کردن که خانومی شدی برا خودت 

خیلی نمی‌دونم بقیه هم مثل منن یا ن ولی الان که من به بچگی خودم با الان خواهرم نگاه میکنم میفهمم من ا ...

وای چقدر منی

ی فکت هست که میگه.: کسایی ک اسمشون امیره لا.شین حتی توی سریال ها از جمله خسوف 🗿🤝🏼
وای چقدر منی

کلا الان که راحتی ثبات احساسی درست دارم میفهمم  خیلی زود بود برا خیلی از کارا 

خیلی مسخره من بخاطر اینکه هیکلم از هم سن هام همیشه درشت تر بود  قدم بلند بود رو من یه حساب دیگ باز میشد بلوغ زود رس دلیل عقل بیشتر نیست 

کلا الان که راحتی ثبات احساسی درست دارم میفهمم  خیلی زود بود برا خیلی از کارا  خیلی مسخره ...

یا حضرت پشم دیگه دارم میترسم همزاد من نیستی😐💔