2777
2789
عنوان

برگشت وجه

79 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من یه مشتری بهم پیام دادم که 200 تا پاکت میخوام و خیلی فوریه توروخدا تا فلان تاریخ آماده کن و یکشنبه یا دوشنبه بفرست اول سفارش عجله ای قبول نکردم بعد خیلی گفت گفتم باشه درست میکنم تا دیر وقت بیدار میمونم درست میکنم. 500 بیعانه زد  من دیشب تا دیر وقت همه 200 تا سفارش همه رو برش زدم صبح بلند شدم تا الان اند و تند بیشتر کاراشو انجام دادم. الان پیام داده نمیخوام کنسل شد. میگه 100 بردار و 400 پس بده. آخه من این همه کاغذ برش زدم باید بلااستفاده بمونه این همه چسب. به نظرتون چقدر کم کنم و بقیش بدم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکرکنم باید منتظر بمونه شما اونا رو بفرشی بعد پولش رو بدی اگر بااین کار بهتون ضرر زده

نمیدونم اکثر پیجا که زدم نصف برمیدارن و نصفش واریز میکنن این میگه 100 بردار 400 پس بده

الان بهش پیام بدم نمیتونم وجه رو پس بدم؟؟ 

به نظرم الان به قيمت همون كاغذ و چسبا پول بردار بقيشو پس بده ولي از اين به بعد به مشتري ها بگو كه بيانه ماله چيه و اگه پشيمون شدين پس نميدم

والا زوره كه ادم اين همه زحمت بكشه

به نظرم الان به قيمت همون كاغذ و چسبا پول بردار بقيشو پس بده ولي از اين به بعد به مشتري ها بگو كه بي ...

پول کاغذ و چسب حدود 170 میشه. زحمتش و برشش هم هست به نظرت چقدر کم کنم بقیش بدم. آخه سه تا سفارش کنسل کردم که کار ایشون زودتر بفرستم