2777
2789

بچه ها من زندگی خیلی بدی دارم و هروز به طلاق و دوری از بچم فکر میکنم ک چطور تحمل کنم واسه همین مادرایی که از بچشون دورن رو پیدا میکنم و حسشون رو میخام بدونم کسایی ک از بچشون کاملا دورن و دیگه نمیبینن می‌خوام بفهمم چقدر براشون سخت بوده برای همه ب اندازه من وحشتناکه یا کمتر و میرم و کنار میان خانومی رو پیدا کردم که یک بچه ده ساله داشته و طلاق گرفته و الان ازدواج کرده و شوهرش یک پسر ناسازگار داره هرچند فکر نکنم خانوم هم رفتار درستی باهاش داشته باشه طبق دیدن تاپیکاش من فقط یک سوال کردم ک چطور تحمل کردی و از بچت دل کندی فقط حسش رو خواستم بدونم و براش ناراحت بودم اما اون بهش برخورد اسکرینارو ببینین 😔کاش اصلا پیام نمی‌دادم بهش

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

بچت چند سالشه؟تا ۷ سال با خودته بعدشم فک‌کنم کمی که بزرگ شن خودشون باید انتخاب کنن کجا باشن

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزجان سوالت از پایه مشکل داره 

یعنی چی که از مادرهایی که جدا شدن این سوال رومیپرس؟  چه حسی داری؟چرا براش خاطرات رونبش قبر میکنید! 

هر کسی شرایط خاص خودشو داره ،معلومه که مادر برا بچش دلتنگ میشه 

اینکه ی دفعه رفتی این سوالو پرسیدی معلومه ناراحت میشه و درشت بارت میکنه 

اگ زندگیت سختته طلاق بگیر خودتو پا سوز بچه نکن 

همین بچه فردا میگه میخاسی اینکارو نکنی 

خاستی هم شوهر کنی طبق قانون بچه میره با باباش اگ اشتباه نکنم

اسکرینارو نمی‌زارم چون ناراحتم میکنین  فقط با پرسیدن سوالی که چطور کنار اومدی نفرینم کرد ک امیدوارم مثل شرایط من برات پیش بیاد و از بچت دل بکنی و زندگی بعدیتم داغون باشه واقعا موندم چی بگم خیلی ناراحت شدم ب چ حقی تونست اینجوری نفرین کنه

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔