بچه ها من زندگی خیلی بدی دارم و هروز به طلاق و دوری از بچم فکر میکنم ک چطور تحمل کنم واسه همین مادرایی که از بچشون دورن رو پیدا میکنم و حسشون رو میخام بدونم کسایی ک از بچشون کاملا دورن و دیگه نمیبینن میخوام بفهمم چقدر براشون سخت بوده برای همه ب اندازه من وحشتناکه یا کمتر و میرم و کنار میان خانومی رو پیدا کردم که یک بچه ده ساله داشته و طلاق گرفته و الان ازدواج کرده و شوهرش یک پسر ناسازگار داره هرچند فکر نکنم خانوم هم رفتار درستی باهاش داشته باشه طبق دیدن تاپیکاش من فقط یک سوال کردم ک چطور تحمل کردی و از بچت دل کندی فقط حسش رو خواستم بدونم و براش ناراحت بودم اما اون بهش برخورد اسکرینارو ببینین 😔کاش اصلا پیام نمیدادم بهش
بچت چند سالشه؟تا ۷ سال با خودته بعدشم فککنم کمی که بزرگ شن خودشون باید انتخاب کنن کجا باشن
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسکرینارو نمیزارم چون ناراحتم میکنین فقط با پرسیدن سوالی که چطور کنار اومدی نفرینم کرد ک امیدوارم مثل شرایط من برات پیش بیاد و از بچت دل بکنی و زندگی بعدیتم داغون باشه واقعا موندم چی بگم خیلی ناراحت شدم ب چ حقی تونست اینجوری نفرین کنه