خیلی فقیرن فقیرو زیادتر میکنن مادرمن ادم معتقدیه ولی همیشه میگه پولدارا بچه بیارن به بچه هاشون خوش بگذره برای ما بی پولا همون یدونه کافیه در حد ارضای نیاز مادر پدر شدن
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
ژنتیک برن دکتر. فقرا هم توکل کنن . یه دونه رو باید داشته باشن
فقط توکل کافی نیس زمینه پول دراوردن هم باید فراهم باشه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
دیگه اونی که وضع مالیش خوب نیست دلیل نمیشه که بچه نیاره همون بچه به زندگیش برکت میده بخاطره همونم که شده بیشتر تلاش میکنه کار میکنه تا بتونه خرجش رو بده شایدم با اومدن بچه زندگیش بهتر شد
ولی کسی که فقر هس 1 بچه براش کافیه چون قرار بچه هاش تو شرایط سختی بزرگ بشن خوب نیس بیشتر از یکی داشته باشه بعدا که وضعش بهتر شد میتونه به فکر بچه های بعدی باشه
یکی از اشنای من اینطوری بود بچه دار شد بچه اش رو سقط کرد
بنظرمن که قضیه برکت دروغه من کسی روندیدم با بچه آوردن وضعیتش بهتربشه
نه اتفاقا من دیدم که میگم طرف هیچ کار نمیکرد همش بیکار تو خونه بود ولی از وقتی بچه دار شده بخاطره اینکه خرجه بچش رو بده تنبلی رو گذاشته کنار کار میکنه دیگه خودش رو مسئول میدونه
[QUOTE=234666528]این به آدمش بستگی داره یکی براش مهمه بچش تلاش میکنه یکی مهم نیس اره اینم هست یه عده که اصن واسشون بچه و این چیزا مهم نیست دیگه باید به شرایطش نگاه کنه اکه واقعا نتونه که بچه نیاره بهتره