2777
2789
عنوان

عکس دماغ

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 99 پست
اصلا دنبال اینو اون نیست میگه ازدواج یعنی تعهدخیلیم زرنگه درکارماشین خونه داریم اماازدنیاخیلی میخواد ...

بعضی مردا اینجورین باید با رفتار خوب و اینا رامش کنی منم دقیقا شوهرم همین جوریه کار خیلی درگیره و میخواد پولدار شه منم بیشتر مواقع پشتشم ولی ی موقع کم میارم میگم امشب مهمونیم هرچند ساعت 10 11 میریم ولی بعدش میریم دور میزنیم درکل یکار میکنم هم خوشی کنیم کار کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتی میگه پولامونو جمع کنیم خونه بخریم الان میگی خونه ماشین همه چی داریم

میگم پرتوقع هست یه شهر دیگه خونه داریم که قیمتش کمه میگه اونوبفروشیم پول داشته باشیم اینجاخونه بخریم 

بعضی مردا اینجورین باید با رفتار خوب و اینا رامش کنی منم دقیقا شوهرم همین جوریه کار خیلی درگیره و می ...

به هر دری بزنه ده شب خونه هست ازلحاظ مالی قرضی به پدرم ایناهم کمک خیلی کرده میگم هم بدی داره که دلم کباب شده هم خوبی

چ جالب! اونوقت خرجتون رو کی میداد؟  والا من ۱۵ ساله های اطرافم درگیر بازی انلاینن برای تعجب ا ...

رفیق صمیمی بودن وهستن رفت وآمدخونوادگی بچه بودم پدرشوهرم می‌گفت که من عروسشم ولی هیچ وقت پیش شوهرم نمی‌گفت اون خودش بهم علاقه مندشدویه خانواده گفت بریم خواستگاری