2821
2789
همه چیز بستگی به نظر قلبی عروس و دتماد داره هر چند ک نظر عروس ارجح تره و مهمتر

می خوام بدونم چطور همسرم و پدرم رو قانع کنم که عروسی گرفتن یعنی اینکه پولت رو بیرون بریزی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

می خوام بدونم چطور همسرم و پدرم رو قانع کنم که عروسی گرفتن یعنی اینکه پولت رو بیرون بریزی 

اول باید با خودتون واقعا کنار بیاین ک عروسی نمیخواین و واقعا بعدش حرفای دوستان و اطرافیان بهتون تاثیر نذارن و بعدش ک واقعا از ته دل راضی به عروسی نگرفتن شدید با قاطعیت تمام و پشتوانگی شوهرتون اعلام کنید ک عروسی نمیخواین و فقط خودتون لباس عروس بپوشید و یه آتلیه برید و اگر هم مقدور شد یه ماه عسل عالی برید و بیاین سر خونه و زندگی

به نظر من ی عروسی ساده که اقوام درجه یک باشن کافیه عروسی خودم هم همینطوری بود

به شرط اینکه این اقوام درجه یک برات ارزش قائل باشن 

من خانواده ی همسرم رو چه  پدری و چه مادری فقط روز بله برون دیدم یعنی این افراد حتی نگفتن که عذر می خوام خرتون به چند منه 

حالا این رو می خوام بگم که از دلم نمیاد این افراد رو دعوت کنم مراسمم و سر این موضوع دائم با نامزدم بحث داریم که چطور به خانواده اش بفهمونه دوست نداریم این آدم ها تو مراسممون باشن 

اول باید با خودتون واقعا کنار بیاین ک عروسی نمیخواین و واقعا بعدش حرفای دوستان و اطرافیان بهتون تاثی ...

علت اینکه پدرم اصرار داره ما عروسی بگیریم لجبازی هست چون خانواده ی همسرم تو این دو سال خورده ای که با نامزد بودیم یکبار نگفتن بیایید صحبت کنیم این دو نفر و بفرستیم سر خونه زندگیشون 

راجع به همه ی مسائل همین بوده . تو این مدت همه ی مشکلات به عهده ی من و خانواده ام و همسرم خودش بوده 

مهم آتلیه و عکس عروسی خود مراسم اصلا اهمیتی نداره والا ما عروسی گرفتیم هیچ چیز از مراسم یادم نیست چون به سالن رسیدیم اولا خیلی دیر بود بعدم خسته بودیم واقعا برگردم عقب اون مراسم رو نمیگیرم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
می تونم بپرسم چرا  البته اگر دوست داشتید توضیح بدید 🙏🏻

خوب خانواده ها دوس داشتن عروسی بگیریم منم مطرح نکردم که دلم عروسی نمیخواد نمیشد جلو روشون وایساد بعدم کلا دوربر همه عروسی میگیرن بدمیدونن بدون عروسی رفت سرخونه زندگی 

علت اینکه پدرم اصرار داره ما عروسی بگیریم لجبازی هست چون خانواده ی همسرم تو این دو سال خورده ای که ب ...

بالاخره زندگی با لجبازی نمیشه

اگر خودتون از شوهرتون و عملکرد و درک و شعورش راضی هستید هر جور ک خودتون و شوهرتون توافق میکنید رفتار کنید

راصی کردن پدرتون رو هم یا به مادرتون بسپارید و یا یه ریش سفیدی از فامیل رو بندازید جلو

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز