2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی شده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

سینم ورم کرده سفت شده😭

کلش؟احتمالا نزدیک پری هست.اون قضیه ی چیز سفت غیر قابل حرکت حس میکنی.البته طبق شنیده ها

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

درد نداره، با لمس توده مشخص میشه، اگه میترسی یه سونو بده ، خیالت راحت بشه، من توده دارم، یه ماه دیگه باید برم سونو دوباره، دعا کنین چیزی نباشه، گفته اگه مشکوک باشه بیوپسی کنم، میترسم، دعام کنین لطفا

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
درد نداره، با لمس توده مشخص میشه، اگه میترسی یه سونو بده ، خیالت راحت بشه، من توده دارم، یه ماه دیگه ...

خب چرا یک ماه دیگه

کلش؟احتمالا نزدیک پری هست.اون قضیه ی چیز سفت غیر قابل حرکت حس میکنی.البته طبق شنیده ها

نه پریودم تموم شده تنبلی تخمدان پلی کیستیک دارم ماه پیش سونوی سینه دادم گفت چیزی نیس ولی الان بزرگ تر شده😥

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
درد نداره، با لمس توده مشخص میشه، اگه میترسی یه سونو بده ، خیالت راحت بشه، من توده دارم، یه ماه دیگه ...

من ماه پیش سونو دادم گفت چیزی نیست یعنی با سونو مشخص میشه؟

قبلا تیر میکشید الان فقط درد میکنه

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
نه پریودم تموم شده تنبلی تخمدان پلی کیستیک دارم ماه پیش سونوی سینه دادم گفت چیزی نیس ولی الان بزرگ ت ...

خب تا ۵ ماه خیالت راحت باشه.چیزی نیست