2777
2789
عنوان

سرنمازم ...

45 بازدید | 6 پست

حاجتی ازخدا می‌خوام برای حاجت رواییم دعا کنید لایکم کنید واستون صلوات بفرستم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

عزیزم دعات کردم و برات ایه الکرسی میخونم 

شماهم میشه برام دعا کنید 

میشه دعا کنید تو همین ماه هاخدا کمک کنه مهرم به دلش بشینه و اونم از من خوشش بیاد و عاشقم بشه بیاد خواستگاری باهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم و همیشه باهام مهربون باشه و هوامو داشته باشه و هیچوقت حتی در حدنگاهم بهم خیانت نکنه و تو شغل و درسمون هر دو موفق بشیم و چهرم هم جذابتر بشه و قیافم هم بهتر بشه و خصوصا تو چشم اون خیلی زیباتر باشم ❤❤❤

شاید غیر معقول باشه چیزایی که میگم اما خدا خودش گفته من در حد گمانم بندم بهش میدم پس گمانمون باید زیاد باشه 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاجت روا بشی..میشه واسه حاجت دل منم دعا کنین

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله هر خواستگاریی میاد برام بپسندتم و انشالله که خودم بین خواستگارام بهترینشو انتخاب کنم وتو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله تا سنم بالاتر این نرفته انشالله امسال تا عید فطر ، یه شوهر خیلی پولدار(خونه و ماشین و کار عالی) و خوش اخلاق و خانواده دار سالم و عاشقم باشه و همه جوره بخوادتم نصیبم شه و برم خونه ی بخت و خوشبخت شمممم خیلی 😭😔🙏

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله پدرم خسیس و شکاک و بدبدهن و بداخلاق نباشه و هیچ وقت جامون تصمیم نگیره و تعیین تکلیف نکنه برامون اصلا و کتکمون نزنه و خونه زندانیمون نکنه 🥺🤲😭😭

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و مادر و خواهرم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

شوهرم کار پیدا کنه

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره