2777
2789
عنوان

میخوام کمک کنم

118 بازدید | 20 پست

عزیزان خواهش میکنم این مطلب منو جدی بگیرین و هر ایده ای دارین در اختیارم بزارین به حق این شب همه گرفتاری هاشون حل بشه...ی فکری چند وقتیه اومده سراغم می‌خوام ی غذای خانگی بزنم واسه کسیایی که واقعا نیاز دارن به یک غذای خوب..

البته من خودم ندارم ...میخوام برم فروشگاههای بزرگ شهر و هر چیزی که دیگه بهشون نیاز ندارن مثل میوه و سبزیجاتی که داره خراب میشه و بقیه محصولاتشان در اختیارم بزارن و خودم بپزم و پخش کنم حداقل تو محله خودمون البته به کل شهر هم فکر کردم که جایی پیدا بشه کل غذا بپزم و ی سری افراد داوطلبانه بیان برای پخت و سرویس برای  توزیع

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه خراب نه نزدیک به مثال تاریخ انقضاست یا میوه یا سبزیجاتی که دیگه اون فروشگاه یا مغازه نمیخوان

اینطوری نمیتونی کار کنی جون هیچوقت نمیدونی چقدر قراره جنس دستت برسه 

اینکار برنامه ریزی دقیق میخواد 

یعنی با مواد غذایی خراب بپزی؟ 

ببین شما فقط سبزی فروشی ها رو ببین خیلی میوه ها وسبزیهاشون هست کنار میزارن عقلشونم نمیشه ارزون یا رایگان بدن تا ی نفر ببره استفاده کنه دو سه روز میزارن میپوسه و میریزن دور حالا فروشگاه‌های بزرگ که همیشه محصولات درجه یک دارن یا میدون تره بار چیکار میکنند این همه خرابی ها رو

اینطوری نمیتونی کار کنی جون هیچوقت نمیدونی چقدر قراره جنس دستت برسه  اینکار برنامه ریزی دقیق م ...

ببین من ی برنامه خارجی دیدم چند سالی بود ی خیریه زده بود مثلاً هر موادی که تا ظهر به دستشون می‌رسید بر اساس اون هر تعداد میتونستن غذا میپختن ولی اونجا خود کارتن خوابها می اومدن و غذا میگرفتن

ببین شما فقط سبزی فروشی ها رو ببین خیلی میوه ها وسبزیهاشون هست کنار میزارن عقلشونم نمیشه ارزون یا را ...

میدونم چی میگی ولی به هرحال کار سختی هست بشین حساب کتاب کن اول با ده نفر شروع کن ببین اصلا چجوری پیش میره 

میدونم چی میگی ولی به هرحال کار سختی هست بشین حساب کتاب کن اول با ده نفر شروع کن ببین اصلا چجوری پیش ...

برای همین تاپیک زدم بهم مشورت بدین ولی لطفا دلسردم نکنین

نه من دلسردت نمیکنم  با تعداد کم شروع کن اینکار چون تجربه میخواد

خوب یعنی چیکار کنم برم چی بگم و چطوری مجاب کنم فروشنده ها رو و چطوری آدمای نیازمندمو پیدا کنم ایده بده لطفا

خوب یعنی چیکار کنم برم چی بگم و چطوری مجاب کنم فروشنده ها رو و چطوری آدمای نیازمندمو پیدا کنم ایده ب ...

من نمیدونم کدوم شهر هستی من تهرانم همیشه صبح تو میادین یا جاهای خاص کارگرهای ساختمونی برای کار ایستادن یا مثلا رفتگرها، فعلا اینجوری شروع کن 

از گوشت و مرغ هم نه،. مثلا کوکو درست کن 

من نمیدونم کدوم شهر هستی من تهرانم همیشه صبح تو میادین یا جاهای خاص کارگرهای ساختمونی برای کار ایستا ...

خوب درست کنم و راه برم تا کسی و برای غذا پیدا کنم؟