2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدید

47 بازدید | 11 پست

شما با همچین پسری ازدواج میکنین؟

پسر ۳۲ ساله

که خونه نداره  

یه ماشین معمولی داره

تو یه شرکت کار میکنه از ۷ صبح تا ۹ شب ۸ تومن حقوقش 

خانوادشم زیاد وضعشون خوب نیست که کمکش کنن🤔🤔قیافشم معمولی رو به پایین

خواستگار دوستمه دوستمم ۲۲سالشه

نه

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام 

هر کسی نظری داره ولی اگه شغلش جوریه که جای پیشرفت داره، خودش و خانوادش شخصیت خوبی دارن 

بله قبول میکردم 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

چرا دلیلشم بگید لطفا

قیافه برام خب مهمه.

حقوقشم تو این زمونه حداقل ۱۰ تومن باید باشه‌.

البته ندید که نمیشه نظر داد.به هر حال اخلاقشم مهمه.اخلاق که عالی باشه میشه با کم و کاستیا کنار اومد.

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

تو شرکت خصوصی چه پیشرفتی داره؟🤔

ترفیع درجه 

بعضی از شرکت ها هستن که تیمی کار میکنن و بعد یه مدت یکسری الک میشن و خوباشون میمونن که بعد چند سال حالا لیدر یا همون سرگروه میشن 

در کل من روی شخصیت و انسانیت بیشتر حساسم چون انسان واقعی کمه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)