2777
2789

بخاطر کرونا بود 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخام در آینده اینکارو کنم

بنظرم چیز بیخودیه عروسی

سه ساعت میری تالار همه منتظر شام هستن تا شام بخورن فرار کنن ازونجا

بخاطر این سه ساعت از دوماه قبلش دنبال لباس و گل و ماشین و تالار باشی یا صورتتو بدی زیر دست آرایشگری ک معلوم نیس چ گندی بزنه بهش😅 همش استرس و نگرانی و ...

مخصوصا عروسیای الان ک همه چیزش نمایشی و مصنوعی و چشم و هم چشمی شده قدیمها ک عروسیا تو خونه بود بیشتر خوش میگذشت

من همچی قصدی دارم البته مجردم

چون یکی اینکه تعداد کسایی ک واقعا دوست دارم باشن خیلی کمن ، یکی دیگه اینکه خوشم نمیاد واقعا

هزینش هم سیو میشه

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M

پسر خالم دکتره خانومشم دکتره خونواده پسر پولدار پدر دخترهم دندانپزشک پولدار

فقط یه مراسم مفصل آبرومندانه گرفتن .اونم عقدشون بود

دیگه عقدو عروسیو یکی کردن.

شهریورم یه مراسم حنابندان خودمونی میگیرنو میرن سر خونه زندگیشون.الان هنوز نامزدن.خواهرمم همینطور بود

من در صورتی از عروسی می‌گذرم که ماه عسلم کربلا باشه 

آرزومه هاا بعد یه عهدی که با خدا بستم اینه اولین های زیارتی با همسرم باشه ان شاءالله یه همسر خوب قسمت همه مجردا منم داخل اونا

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

خوشبختانه یا متاسفانه بعد از کرونا عادی شد این قضیه

خیلی ها جشن نمیگیرن ب این بهوونه 

در صورتی ک هنوزم میشه گرفت ! 

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M
من  خودم خواستم

عه سلام آبجی 

خوبی 

برام دعا کن لطفا این شبا و روزای عزیز 🥺

عکسم نمیخوام فعلا😁

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

ما به خاطر اوضاع مالی رفتیم ماه عسل

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.