2789
عنوان

همسرم.لطفا

257 بازدید | 16 پست

امروز همسرم گفت اون دنیا من جهنمیم ونمیدونم چطور جواب بدم.گفتم چرا؟گفت از زیر دین تو درنمیام.گفتم من که راضیم ازت .گفتم من قول دادم خوشبختت کنم توالان بابی پولی سرمیکنی😭میشه این شب قدری بادلای پاکتون برای رزق من وامسرم دعا کنید😔😔

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

حل میشه گلم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

♥️الهی خدا انقدری پول بده

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

نکنه تحت تاثیر برنامه زندگی پس از زندگی قرار گرفته...واقعا برنامه تاثیر گذاریه من خودم واقعا به این درک رسیدم که این دنیا خیلی بی ارزشه

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاالله.خیلی محتاج دعاییم

انشالله همچی حل میشه 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

عزیزدلم انشالله حل میشه 

تو تل گرام سرچ کن پرورش افکار امیر شریفی 

تو اینستا هم همینطور ...خیلی راه کار های خوبی برای برکت پول میگه

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

نکنه تحت تاثیر برنامه زندگی پس از زندگی قرار گرفته...واقعا برنامه تاثیر گذاریه من خودم واقعا به این ...

نه اونو اصلا خونه نیست ببینه.هرسال همین حرفو میزنه.اخه وقتی اومدخواستگاری قراربود کارش درست شده ولی نامردی یه نفر همه چیزو خراب کرد.الان میگه شرمنده تووخونوادتم.من تو رفاه بزرگ شدم واین خیلی اذیتش میکنه.

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
عزیزدلم انشالله حل میشه  تو تل گرام سرچ کن پرورش افکار امیر شریفی  تو اینستا هم همینطور ...

ان شاالله.ممنون گلم حتما سرچ میکنم

خدا حفظش کنه پول فراوون بهش بده  همینکه اینو فهمیده خیلیه

ممنونم ان شاالله

بگو مشکل مالی رو بیشتر ایرانیا دارن خودتو زیاد ناراحت نکن

خیلی داغونه سراین مساله

نه اونو اصلا خونه نیست ببینه.هرسال همین حرفو میزنه.اخه وقتی اومدخواستگاری قراربود کارش درست شده ولی ...

دست خودش که نبوده زندگی بالاو پایین زیاد داره مهم با هم بودن و خوش بودنه...همین که قدرتو میدونه یه دنیاست

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40