2777
2789
عنوان

پیج چیزای فانتزی

85 بازدید | 11 پست

من تازه پیجم رو زدم وسایل و لوازم التحریر فانتزی اگه میشه حمایتم کنید ممنون

fanteziii._.land

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
گلم رفتم پیجت دیدم اینطوری پیجت اصلا رشت نمیکنه

چرا مشکلش چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولن که پول پست خیلی داری بد میگیری پول پست ۱۵ تومنه که همیشه هم از ۱۵ تومن کمتر در میاد ولی در اصل ۱۵ تومنه نمیتونی برای خودت الکی بکشی روش 

دوم من خودم این چند روز کلی خرید چیزای فانتزی کردم قیمتت نسبت به جا های دیگه خیلی خیلی بالا تره

سود کمتر فروش بیشتر محبوبیت بیشتر و در آخر یکمی قیمت ها رو ببر بالا 

دومن باید ویدیو عکس خودت از محصولات بگیری که نمیگیری یه ویدیو آخر هر اسلاید بزار نمونه رو خودت نشون بده 

پیجتم که تازه کاره هدیه بزار مثلا ۳۰۰ نه ۲۰۰ تومن خرید پول پست رایگان ۱۰۰ تومن خرید اشانتیون

مثلا هایلایترت خیلی خیلی بد داری روش قیمت میزاری 

عمده فروشی که ازش میخری گرون فروشه؟ 

اولن که پول پست خیلی داری بد میگیری پول پست ۱۵ تومنه که همیشه هم از ۱۵ تومن کمتر در میاد ولی در اصل ...

عزیزم من خودم بارها  بسته پست کردم  هزینه ارسال برای یه شارژ ۲۰تومن از من گرفتن من با اداره پست صحبت کردم نصف مبلغ رو باید از جیب خودم بدم  که گذاشتم ۲۵ شما یه نگاه به پیج های دیگه بنداز مثلا pink._.shop با چقدر فالور داره چه قیمتی میده راجب عکسا هم ژورنالی هستن که اکثرا با بهترین کیفیت گرفته میشن

عزیزم من خودم بارها  بسته پست کردم  هزینه ارسال برای یه شارژ ۲۰تومن از من گرفتن من با ادار ...

شارژر

اولن که پول پست خیلی داری بد میگیری پول پست ۱۵ تومنه که همیشه هم از ۱۵ تومن کمتر در میاد ولی در اصل ...

پیجی که ازش خریدی رو میزاری؟

عزیزم من خودم بارها  بسته پست کردم  هزینه ارسال برای یه شارژ ۲۰تومن از من گرفتن من با ادار ...

نه عزیزم اداره پست عوض کن من کلی خرید اینترنتی میکنم از هرچیزی که فکرش کنی خیلی از فامیل هامون آنلاین شاپ دارن اداره پست شما داره حرم خور بازی در میاره برو یه اداره پست دیگه اصلا دور تر نباید بیشتر ۱۵ تومن بشه مگر اینکه یه جعبه چند کیلویی پست کنی 

بعدش عزیزم اون قیمت هایلایت هویجت شدید زیاده من خودم چون سر در میارم از خرید و فروش دارم راهنمایی میکنم 

به شخصه کسی می‌ره از جایی خرید کنه که قیمت هاش به صرفه درست دیگه نه؟ یا عمده فروشان عوض کن قیمت پایین بگیر یا سود کمتر بزار اینطوری فروشت سخت میشه هایلایتر ۱۰۰ تو پیج دیگه میده ۴۵ یه پیج میده ۷۵ خب طرف نمیاد ۱۰۰ رو بگیره دیگه میگیره؟ 

عشقم سایت بودن پیج داشتن میخوای به پیج کاریت بفرستم؟ قیمت هاشون خوبه میتونی تهیه کنی  یکیشون ج ...

اره عزیزم ممنون

نه عزیزم اداره پست عوض کن من کلی خرید اینترنتی میکنم از هرچیزی که فکرش کنی خیلی از فامیل هامون آنلای ...

اره انگاری عمده فروشی که خرید میکنم گرون میده جایی پیدا نکردم ارزونتر بده