2777
2789
عنوان

چرا واقعا😓

93 بازدید | 11 پست

بنظرتون این دلیله خاصی داره؟من یجوریَم که اصلا دلم نمیخواد نامزدم(فقط نامزدم) عاطفی باشه خیلی مهربون باشه دلم میخواد عصبی باشه هی اِبراز علاقه نکنه حتی دعوام کنه...حتی شیش سالم اینا که بود تقریبا تو تخیُلات خودم تو فکره بچگی همش تو ذهنم اینجوری بود که با یکی ازدواج کردم که مغروره اذیتم میکنه و خوشمم میومد.سوادم نداشتم اونموقع ها که بگم تاثیره رُمانی چیزیه...بنظرتون این ریشه خاصی داره؟این گرایشم...

لطفا مسخره نکنید🙏🏽🔴

کاربری دست دونفره🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شش سالگی به فکرازدواج بودی🙄

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دکتر فقط و فقط چاره دردته

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
یباراذیتت کنه دست روت بلندکنه میفهمی اون چیزی نیست که توتخیلاتته نیست

🙄نه دیگه بنظرتون مثلا به اینجاهاش فکر نکردم؟وقتایی که سرد میشه مهربون نیس عصبیه خیلی حالم کنارش بهتره تا وقتایی که همش قربون صدقم بره یا محبت کنه..

کاربری دست دونفره🙏🏼