2777
2789
عنوان

مغازه یا ماشین؟؟؟؟؟

89 بازدید | 12 پست

شوهرم ارایشگره مغازه کوچیک اجاره کرده و کار میکنه ۱ ساله خداروشکر درحد متوسط درامدی داره(یکی از شهرای جنوبیم) الان قراره یه وام بگیریم نمیدونیم ماشین بخریم یا اینکه یه مغازه دیگ رهن یا اجاره برداریم برای یه کسب و کار دیگ ک مثلا من توش باشم شوهرمم شغل خودشو ادامه بده از اونور ینی دوتا مغازه نگهداری کنیم ماشینی ک الان داریم مال پدرشوهرمه منتها اون چون پیر شده دیگ خیلی باهاش جایی نمیره دست ماس

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار

مغازه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر تک بجه هست که ماشین گیر خودش میاد آخر سر   همون سر کار برید دوتاتون خوبه 

ولی اگر حالا حالا ها میتونید کار کنبد و در آمدتون خوب باشه سکه و اینا بخرید بزارید کنار بعد بزیر یه ماشین بخرید 

اگر تک بجه هست که ماشین گیر خودش میاد آخر سر   همون سر کار برید دوتاتون خوبه  ولی اگر حال ...

خودشم نظرش همینه میگه کاره ک پول میاره ماشین بخرم جز اصحطلاک چیزی نداره تک پسر نیست اما ۲ تا داداشن اون داداشش هم از خودش خونه داره هم ماشین و کارمنده و کلا وضعش از ما بهتره و ازدواج کرده 

خودشم نظرش همینه میگه کاره ک پول میاره ماشین بخرم جز اصحطلاک چیزی نداره تک پسر نیست اما ۲ تا داداشن ...

پس برو مغازه رو بگید دستت کار کن  با پولی که در میاری بده سکه و طلا  پس انداز کن بهتره  ماشین که زیاد بود و نبودش فرقی نمیونه ولی الان اکر بری سر کار میتونی پول در بیاری باهاش یه سکه ای چیزی بخری بزاری کناد 

من خودم شخصا زمین   و خونه رو از ماشین زیاد دوس دارم الان ماشینمو میفردشم بدم خونه بخرم&nb ...

اخه خواهر این وام فقد در حد رهن و اجاره مغازه س یا اینکه یه ماشین معمولی

اخه خواهر این وام فقد در حد رهن و اجاره مغازه س یا اینکه یه ماشین معمولی

اگه برا  اجاره اینا میخوایی پس ماشینوخوبه چون ماشین روش میزاره بعدا ولی اجاره اینا چیزی نیس بعد سودی برات داشته باشه

اگه برا  اجاره اینا میخوایی پس ماشینوخوبه چون ماشین روش میزاره بعدا ولی اجاره اینا چیزی نیس بعد ...

خب اخه توش ادم کار میکنه درامد داری نهایت سال بعد یکم بیشترش کنی توام درامدتو بیشتر میکنی ولی ماشین فقد اصطلاک داره خرج میذاره ک خرجم نمیاره