2789
عنوان

سریال نیاز

605 بازدید | 19 پست

بچه امشب کمند تو رستوران به شوهرش چی گفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من اون قسمتو ندیدم.............بعد رفت خونه به مادر شوهرش گفت من از زندگیتون میرم بیرون..............ولی تو رستوران نفهمیدم چی گفت به شوهرش

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

خیلی فیلم مزخرفیه بنظرم 

چند سال پیش دیدم یادم نیست

نویسنده ۱۴۰۰ قبلم. این بار قویتر اومدم:] تا بجنگم برای رسیدن به هدفم..! ✌🏾 با افتخار #فمنیست :]👑 هی، رفیق! زندگی آسون نمیشه! تو باید قوی تر بشی؛) برای جنگیدن دیگر جانی ندارم اما استخوان های باقی مانده ام شمشیر را زمین نمیگذارند.. =) مکث کن، گریه کن، نفس بکش، اما بعد بلند شو و در قدرت تر ادامه بده✌🏾👑 با افتخار! چند ماهیه از سگ سیاه افسردگی نجات پیدا کردم😃😌🤝برای قبولیم در رشته مورد علاقه م میشه یه صلوات بفرستید؟!:*))) همش دو برابر بر میگرده😃!   درخواست دوستی قبول نمیکنم. 💚
خیلی فیلم مزخرفیه بنظرم  چند سال پیش دیدم یادم نیست

آره ولی میخام ببینم چی میشه...............تو رستوران چی گفت؟؟؟؟؟؟

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره ولی میخام ببینم چی میشه...............تو رستوران چی گفت؟؟؟؟؟؟

تو رستوران گفت من دوستت دارم و بخاطر تو میرم با مادرت صحبت میکنم میخوام همه چی رو درست کنم

اما برعکس عمل کرد

و خدایی که به شدت کافیست.
تو رستوران گفت من دوستت دارم و بخاطر تو میرم با مادرت صحبت میکنم میخوام همه چی رو درست کنم اما برعک ...

خیلی با سیاست و زرنگه

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
تو رستوران گفت من دوستت دارم و بخاطر تو میرم با مادرت صحبت میکنم میخوام همه چی رو درست کنم اما برعک ...

آهان فهمیدم......مرسی دوستم

اینجور سیاست رو هیچ وقت نمیخوام که هم دل بشکونم هم دزدی کنم و یا کارهای دیگه

نه کارای دیگشو کاری ندارم ولی وقتی ینفر مقابلت داره با سیاست رفتار میکنه و تو فقط نگاه میکنی خیلی بده😢

نه کارای دیگشو کاری ندارم ولی وقتی ینفر مقابلت داره با سیاست رفتار میکنه و تو فقط نگاه میکنی خیلی بد ...

آره دقیقآ

یه همکار دارم همین جوریه

پشت سر با جلو روت ۱۸۰ درجه فرق میکنه

آره دقیقآ یه همکار دارم همین جوریه پشت سر با جلو روت ۱۸۰ درجه فرق میکنه

من مادرشوهرم و خواهرشوهرام دقیقا مثل کمندن 

یجوری با سیاست رفتار میکنن دهن منو جاریام باز میمونه 

من مادرشوهرم و خواهرشوهرام دقیقا مثل کمندن  یجوری با سیاست رفتار میکنن دهن منو جاریام باز میمو ...

وای خدا به دادت برسه

خواهر شوهر و جاری منم گاهی کرم میریزه اما خداروشکر من ازشون دورم و خیلی روم‌تاثیر نداره