2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته.

62 بازدید | 8 پست

سلام خانوما. امروز تو تاپیکهای قبلیم توضیح دادم تقریبا ک چی شده، امروز همسرم بعد از سه ماه از کمپ اومده، رفتم خونه پدرشوهرم که بچم ببیندش، خودم در کل تصمیم گرفتم که جدا بشم، اما امروز دیدمش همچنان تصمیمم همونه ها اما خیلی دلم براش سوخت، البته همیشه هم چوب این دلسوزی و مهربونیمو میخورم.  چون الان کار هم نداره بیکاری خیلی بده دوست داشتم بخاطر بچمم شدع یه کاری از دستم برمیومد و براش انجام میدادم. اه چقدر دلم گرفته و چقدر از مسیر خونه پدرشوهرم تا خونه مامانم اینا گریه کردم. خدا به همه کمک کنه. 😔

سلام عزیزای دلم 

امشب که شبه قدره بیاید اینجا همدیگرو دعا بکنیم 

اگه امکانش هست واسه براورده شدن آرزوی من هم نفری یدونه سوره ی کوثر بخونه یا ذکر یا علی بگه  ممنون میشم ازتون خیلی به دعا نیاز دارم 

انشاءالله ک امشب همه حاجت روا بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلاشتو برای زندگیت بکن بخاطر بچت اگه دیدی نمیشه اونوقت جدا شو😔من قضاوتت نمیکنم اینا فقط آرزوی خوب ب ...

مرسی از نظرت عزیزم ولی من از سال 98بخاطر بچم تلاش کردم و صبر کردم اما با اینکار بیشتر از همه، همه چیم از نظر مالی و جسمی از دست دادم 

پول پیش خونه، وسایل زندگیم. از همه مهمتر اعصابمو.