2821
2789
مرسی جانم  بله درسته... راه اندیشه‌ منبع خوبیه به نظرتون؟

خواهش میکنم عزیزم 

اره راه اندیشه خوبه برای چی میخوای بخونی که قبولشی؟

من درک عمومی هنرمو دارم از کتاب رضا عباسی میخونم خیلی کامله 

سعی کن هیچ درسیو خالی نزاری خلاصه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
خواهش میکنم عزیزم  اره راه اندیشه خوبه برای چی میخوای بخونی که قبولشی؟ من درک عمومی هنرمو دار ...

بازیگری یا سینما

درک عمومی من کتاب درسی میخونم بعد کتاب آبی قلم چی تست میزنم 

خیلی استرس دارم چون ترسیم فنی و خلاقیت موسیقی تازه شروع کردم تا به تسلط برسم خیلی زمان میبره🤦‍♀️

‹ فراسوی نیک و بد، آسمانی است آبی.˘.˘ ›💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بازیگری یا سینما درک عمومی من کتاب درسی میخونم بعد کتاب آبی قلم چی تست میزنم  خیلی استرس دارم ...

منم استرس دارم حقیقتا 

اما نگران نباش من الان اون درک عمومی ۵۰۰ صفحه 🥲 تا چند روز دیگ باید تمومش کنم ۲۰۰خورده ایشو خوندم

فلن تست نزن فلن درساتو بخون از خرداد شروع کن به تست زدن نگران نباش یاد میگیری

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
منم استرس دارم حقیقتا  اما نگران نباش من الان اون درک عمومی ۵۰۰ صفحه 🥲 تا چند روز دیگ باید تم ...

ای بابا

انشاءالله میتونی منم خیلی مبحثا هست که نخوندم 

ممنون از راهنمایت عزیزم خیلی لطف کردی🌹

‹ فراسوی نیک و بد، آسمانی است آبی.˘.˘ ›💙
2823
2791
2779
2792