2777
2789
عنوان

عشقم ولم کرد 💔🖤

1678 بازدید | 39 پست

هر چی تاپیک میزدم راجب اون بود ...اونقدر عاشقش بودم که بخاطرش تو روی پدر مادرم وایسادم 

تحقیر شدم غرورمو شکستم ینفر نبود تو فامیل بدونه ابرو خودم و بردم ...بخاطرش سه سال کتک خوردم 

حالا که پدر مادر. مو راضی کردم به خاطر یه مهریه ولم کرد 

مامان بابام راست میگفتن اگر دوسم داشت مهریه ای که گفتن هیچی نیس کل شهر و به پام میریخت 

بهم گف من مونده تو نیستم ...

دلم خیلی شکسته حتی گریم نمیگیره 

چیکار کنم زندگیم نابود شده بخاطرش هرچی خواستگار میومد و بیرون میکردم 

تو این جامعه ایران که دخترا محدودن و اختیاری ندارن جنگیدم و پدر مادرم و راضی کردم 

حالام بهم میگه من این مهریه رو صد سال سیاه قبول ندارم 

اونم یه خونه و ماشین توی مهریمه که الان همه ازینا مینویسن 

اون اگر عاشقم بود جونشم برام میداد ولی حالا با این دل شکسته چیکار کنم 💔😔

ولش کن  میدونم چقدر سخته  

ولی هیچی بهش نگو 

فقط بگو اگه دوسم داشته باشی قبول میکنی 

آدمیکه کسیو بخاد عین خودت حاضر جلو همه وایسته

ماشین و اینا... که دیگه سهله

کاربری دست 2نفر     زن علی   خدا همرو به عشقشون برسونه 🔗❤️Af

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۶ سال پیش ۱۱۴ تا زدم

ب نظرم‌باتوجه ب طلاقای زیاد پسرام حق ترسیدن دارن 

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

ببین عزیزم اگه مهریه نا معقوله حق داره قبول نکنه خوب میترسه 

اگه دوسش داری مهریه رو کمتر کن 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
ولش کن  میدونم چقدر سخته   ولی هیچی بهش نگو  فقط بگو اگه دوسم داشته باشی قبول میکنی ...

داری میگی آدم کسیو بخواد...چرا از زاویه اسی ب این موضوع نگاه نمیکنید؟؟چرا نمیگیم تو اگه عاشق بودی و دوسش داشتی مهر خونه و ماشین نمیکردی  

من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3🤍

والا بلا اینا زیادی خواهیه درسته عاشقته ولی اونم بفکر فرداشه 

نه میتونه حرفی بزنه نه چیزی همش پای مهریه وسط کشیده میشع 

اینروزا مردم بیشتر از 114سکه نمیزارن که دارن سکه رو برمیدارن کلا میگن فقط پول باشه ۳۰۰میلیون

هیچ وقت هیچکی بدبختیو حس نمیکنه بدبختی یعنی اینکه اینقد دلتونو بشکنن نتونین به هیچکی بگین اگه هم بگین میگن همش توهمه چراااا مردم فکر میکنن اونی که مدرکش بالاست یا اونی که پولش زیاده یا اونی که طرفدار داره جایز الخطاس و مثل آب دریا پاکو زلاله و بدجنسی همه از آدم ساده هاست آخه ما آدمای ساده فقط باید بدبختی تو سرو رومون گیر کنه 😭😭😭این اصلا عدالت زندگی نیست چرا فقط ما دخترا باید تو زندگی زجر بکشیم نتونیم حرفمونو بزبون بیاریم باید دهنمون همش بسته باشه حرف بزنیم میگن رنده ساکت بشیم دلمون باد میکنه  آخ دنیاااا خواستم زندگی کنم هااااا این شد بدبختی روزگارم باید فقط دوندگی کنم آخرش وقتی چیزی بگم بهم بگن توهمه  چرااا پسرا اینقد بی رحمن  از کل زندگی فقط سوز اشکش نسیبمون شد مهم نیست دنیا به کامتون خدایا هر چی گفتیم به امید تو هیچ امیدی نرسید  تاریکی شب اونقدرا هم ترسناک نیست ترسناک زندگیه شوم منه که باختم تو همه چی 

وقتی آدمها واقعا قلبشون میشکنه، تحولات عظیم رخ میده.. تسلیم و تصمیم اتفاق میفته و پشت میکنی به تمام وابستگی‌ها و تعلقاتت که دقیقا همون‌ها مسیر حقیقی تو رو بسته بودن..

اگر امروز قلبت خیلی شکسته، میفتی تو جریان تحولات و میتونی اتفاقات خوبی تجربه بکنی..

اون لحظه‌ای که حاضر میشی وابستگی‌هات رو قربانی کنی و وارد مسیری که جهان برای تو میخواد بشی، اتفاقاتی ‌که سالیان سال نمیفتاد، میفته

من همیشه ناشکر بودم اما حالا خداروشکر میکنم که زندگیم هرروز داره بهتر میشه و به اینا رسیدم و با استفاده از لایوا و افشاهای راز خلقت و خواندن کتاب فراسوی شفای زندگی خالق زندگی خودم شدم و یه درمانگر واقعی و هرروز دارم پیشرفت میکنم و با تله پاتی با خواسته هام اونارو جذب میکنم👌امیدوارم که عالی ترینهارو تجربه کنید❤️

من این حرف و ندارم 

ی کمم از دید پسرا نگاه کنید

این حرف مال زمانی بود ک دختراباهمه سختی کنارمیومدن الان تا تقی ب توقی میخوره دختره جدا میشه و مهریه اشو میذاره اجرا ک پسره کل فامیلشم بفروشه نمیتونه بده

این ک بگی عاشقشم مال الانه فردا روز ک ب مشکل برخوردید عشق براتون کشکه و پسره اون موقع است ک بیچاره میشه 

پس همه حق و ب خودتون ندید و ی کم از دید پسرا ببین

شاید اونم همین فکر شمارو کرده ک اگه دختر(یعنی شما)منو دوست داشت این همه مهریه سنگین نمیگفت

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات