1383hanaz مدیر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 6884 عنوان وای | مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 18 پست درس دارم نمی تونم بخونم 💔خون به مغزم نمیرسه 1401/02/02 | 18:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lotuspond عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 1239 مشکل شما همینجاست که یک طرفه رو به قاضی میری خانم منم خودم کنکوریم تا الان که بار دوم کنکورم پوستم ... من یک طرفه به قاضی نمیرم اتفاقا خودمم کنکوریم سال دومم هستو کل فرایند کنکور تو دستمه دوست گرامی میشه دعا کنی بیماریم خوب شه؟ شاید خدا حرف تو رو شنید:)❤️🫂
ms_mina عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 1706 من یک طرفه به قاضی نمیرم اتفاقا خودمم کنکوریم سال دومم هست و کل فرایند کنکور تو دستمه دوست گرامی پسامیدوارم تو کنکور امسال کلکنکور رو انگشتت بچرخونی دوست گرامی😊🙏روز خوش خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگهای خودت نقاشی کن😍💫
lotuspond عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 1239 منم هر روز از ۴ نیم پا میشم تا ده شب بکوب ۱۷ ساعت میخونم منم بینش نه میوه نه هیچی نمیخورم. والا یک ... دلیلی نداره چون بدن شما میکشه بدن بقیه هم همین بازده رو بدهمنم هر روز۶ تا ۱۱ بکوب میخونمولی میدونم بیشتر از این بخونم نه بازده دارم نه فایده داره برام چون امتحانش کردمبه نسخه برا همه جوابگو نیست میشه دعا کنی بیماریم خوب شه؟ شاید خدا حرف تو رو شنید:)❤️🫂
lotuspond عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 1239 پسامیدوارم تو کنکور امسال کلکنکور رو انگشتت بچرخونی دوست گرامی😊🙏 روز خوش همچنین عزیزم انشالله که نتیجه زحمتات و ببینی❤️ میشه دعا کنی بیماریم خوب شه؟ شاید خدا حرف تو رو شنید:)❤️🫂