2777
2789
عنوان

دخترخالم خیلی خودشومیگیره

417 بازدید | 19 پست

سلام رفقا من دخترخالم تازه ازدواج کرده ولی رفتارش خیلی عوض شده قبلا خیلی حرف میزد یا رفتوامد داشت ولی یهو یجوری شد سرده کلا منم چهارماه عروسی گرفتم اومدم استان دیگه یه بار نه پیام داده نه زنگ زده چون خیلی باهم اوکی بودیم  جشن عقدشم نتونستم برم ولی کلی ازش معذرت خواهی کردم به نظرتون دلیل این رفتارتش چیه البته بگما قبل عقدشم ک یکی دوماه صیغه بودن هم عوض شده بود ربطی به نرفتن من به جشنشون نداره من خیلی فکرم درگیره به نظرتون چیکارکنم ک بیخیالش بشم اخه کاری نکردم ک... 

شاید همسرش ازش خواسته

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چاه.... میگیره مهم نیست 

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭
فک کرده شاخ فیل شکسته شوهر کرده  محلش نذار  یه مدت که بدبختیای زندگی مشترک صافش کنه ادم ...

خداکنه که خوش باشن ولی یکی ازدخترعمش ازدواج کرده اونم  بااون همش میرن گردش حتی تا نزدیکیه خونه من اومدن ولی زنگ نزد بگه ک اومدم اینوری نشد بیام پیشت

بعضیا شوهر میکنن فک‌میکنن مدال گرفتن ولش کن خودش بعدا پشیمون میش ک چرا ب خاطر شوهر قید دوستاشو زده

واقعااا ولی خداییی من توعقدبودم خیلی خاکی بودم اصن فیسو افاده براچیه