2777
2789
تو ایران داروسازی میخونم کشور باورت میشه چندان مهم نیس چون اکثریت بهتر از اینجان

رشته خیلی خوبی داری عزیزم ولی بورسیه کم بهش تعلق میگیره یه سری کشور های خاص فقط

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
رشته خیلی خوبی داری عزیزم ولی بورسیه کم بهش تعلق میگیره یه سری کشور های خاص فقط

اتفاقا میگن برای phd خیلی رشته ها میشه اقدام کرد

بیوتکنولوژی

شیمی

بیوشیمی

فارماکولوژی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا میگن برای phd خیلی رشته ها میشه اقدام کرد بیوتکنولوژی شیمی بیوشیمی فارماکولوژی

خب میگم باز بستگی به کشور مقصدت داره

کانادا و استرالیا و آلمان فکر میکنم برای رشتت مناسب باشه

زبان چی بلدی؟مقطعت چیه؟

خب میگم باز بستگی به کشور مقصدت داره کانادا و استرالیا و آلمان فکر میکنم برای رشتت مناسب باشه زبان ...

زبان زیاد خوب نیستم چون مقصد انتخاب نکردم

ولی به نظرم در هر صورت انگلیسی رو اوکی کنم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خب میگم باز بستگی به کشور مقصدت داره کانادا و استرالیا و آلمان فکر میکنم برای رشتت مناسب باشه زبان ...

بورسیه استانی ایتالیا چطوره ؟؟؟ کفاف زندگی رو میده؟؟

زبان زیاد خوب نیستم چون مقصد انتخاب نکردم ولی به نظرم در هر صورت انگلیسی رو اوکی کنم

ببین انگلیسی خوبه

ولی برای رشته تو هر کشوری بری باید زبان بومی بلد باشی

آلمان آلمانی

کانادا فرانسه بیشتر برای تحصیل 

فرانسه فرانسوی خیلی فرق میکنه

بورسیه استانی ایتالیا چطوره ؟؟؟ کفاف زندگی رو میده؟؟

چندین نوع بورس وجود داره

باید ببینی کدومو میخوای بگیری

هم بورس دانشگاه هست هم بورس استاد خیلی فرق دارن باهم

چندین نوع بورس وجود داره باید ببینی کدومو میخوای بگیری هم بورس دانشگاه هست هم بورس استاد خیلی فرق ...

نه این استانی فرق داره

اصلا ربطی به رزومه تحصیلی نداره

فقط باید ثابت کنی وضع مالیت خوب نیس

نه این استانی فرق داره اصلا ربطی به رزومه تحصیلی نداره فقط باید ثابت کنی وضع مالیت خوب نیس

والا من نداشتم کسی اطرافم از این طریق بره

بعدا چرا با خفت آدم بخواد بره ثابت کنه بدبخته؟وقتی با بورسیه و عزت و احترام میتونی بری؟

والا من نداشتم کسی اطرافم از این طریق بره بعدا چرا با خفت آدم بخواد بره ثابت کنه بدبخته؟وقتی با بور ...

نه بابا با خفت نیس گلم😄😄😄

یه جور کمک هزینه هست و چ‌ون ما ارزش پولمون کمه شامل ایرانی ها هم میشه

والا من نداشتم کسی اطرافم از این طریق بره بعدا چرا با خفت آدم بخواد بره ثابت کنه بدبخته؟وقتی با بور ...

توصیه ای داری برا من

نه بابا با خفت نیس گلم😄😄😄 یه جور کمک هزینه هست و چ‌ون ما ارزش پولمون کمه شامل ایرانی ها هم میشه

چه جالب ته این داستان رو هم دربیار 

ولی توصیه من بهت اینه که بورس استاد بگیری

ببین وقتی تو تحصیلی بری یه کشور ارزشت اونجا خیلی زیاده تا به عنوان کسی که کمک هزینه شده به خاطر بی ارزشی پول کشورش

تو که رشته به این خوبی داری اول انتخاب کن کدوم و کشور و چه دانشگاهی میخوای بری من کامل راهنماییت میکنم

چون باید بری تو سایت دانشگاه به استاد مورد نظر رشتت پیام بدی و اگه اوکی بده کمک هزینه کاما فول فاند بهت تعلق میگیره و میتونی واقعا اداره کنی همه چیو

چه جالب ته این داستان رو هم دربیار  ولی توصیه من بهت اینه که بورس استاد بگیری ببین وقتی تو تح ...

اخه اون فاند یه رزومه توپ میخواد