2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبل از هر چیز آرامش خودتو حفظ کن

تا زمانی که اینقدر نگرانی مشکل رفع نمیشه

یک دکتر خوب بهتر معرفی می کنم برو پیشش برای معاینه....  دکتر مسعود میرکاظمی بهترین جراح تومورهای استخوانی در تهرانه

کارش همینه... خیلیا هم درمان کرده

قبل از هر چیز آرامش خودتو حفظ کن تا زمانی که اینقدر نگرانی مشکل رفع نمیشه یک دکتر خوب بهتر معرفی م ...

دقیقا تا آرامش فکری نداشته باشی که نمیتونی در مورد این موضوع تصمیم گیری کنی

دکتر مسعود میرکاظمی عاااااااالیه

برادرزاده همکار ما هم سنی نداشت این مشکلو پیدا کرد.... چند ماه بعد از درمان بیا ببین خداروشکر هم حالش خوب شده هم روحیش

سلام   بابای منم درگیرش شده و در حال درمانیم وضعیت شما چطوره؟

سلام پدر شما هم سارکوم یویینگ دارن؟

الان حالشون خوبه؟

مادر منم دارن وقتی فهمیدیم متاستاز ریه شدن متاسفانه ،الان دو ماهه ک میدونیم 

سلام پدر شما هم سارکوم یویینگ دارن؟ الان حالشون خوبه؟ مادر منم دارن وقتی فهمیدیم متاستاز ریه شدن م ...

اره

جراحی و رادیوتراپی شدن و به خاطر شرایط بدنی امکان شیمی درمانی نیست

منتظریم 2 ماه دیگه عکس بگیریم ببینیم وضعیت چطوریه

جواب پاتالوژی داری بفرست برام 

په دکتری رفتید؟

اره جراحی و رادیوتراپی شدن و به خاطر شرایط بدنی امکان شیمی درمانی نیست منتظریم 2 ماه دیگه عکس ب ...

رفتیم چندتا فوق تخصص ران و همینطور توده های عضلانی و استخوانی ،ما اصفهان هستیم،همه شون گفتن چون الان ریه هم درگیره نمیشه جراحی کرد الان،آنکولوژیست فعلا شش دوره شیمی درمانی تجویز کردن،هر بیست و یک روز ب مدت چهارروز پشت سر هم ،خدا کنه توده ریه از بین بره تا توده پا رو دربیارن

رفتیم چندتا فوق تخصص ران و همینطور توده های عضلانی و استخوانی ،ما اصفهان هستیم،همه شون گفتن چون الان ...

اره درسته اول باید درمان بشه ریه 

فقط حتما و حتما و حتما جواب چند تا پاتولوژی رو بگیرید 

به یه نتیجه اکتفا نکنید 

من سه جا پاتالوژی بردم 

ینی چی چندتا؟ینی چندبار پدرتون رو بردین نمونه برداری؟؟

نه  نمونه  رو چند تا آزمایشگاه بردم

نمونه که میدید   میتونید برید همون جا بگید نمونم رو میخوام تا ببرم یه آزمایشگاه دیگه  اونا بهتون یه نمونه میدن تا ببرید جای دیگه و دوباره آزمایشگاه بررسی کنه نتایج رو 

بهترین جا    آزمایشگاه دانش تهران  و بیمارستان امام خمینی هست    این که درست تشخیص داده بشه توده منبعش چی هست خیلی مهمه 

من دیدم که اشتباه تشخیص دادن   مثلا توده از جای دیگه بوده   اینا اشتباهی منبع رو تشخیص دادن در نتیجه درمان جواب نداده

اصلا نگران نباش امروزه که علم پیشرفت کرده پزشکا هم خیلی به روز شدن و میتونی با خیال راحت بهشون مراجعه کنی و خیالت از نحوه ی درمانت راحت باشه دکتر میرکاظمی از اعضای انجمن جراحان ارتوپدی ایران هستند و با خیال راحت میتونی بهشون مراجعه کنی

ارهجراحی و رادیوتراپی شدن و به خاطر شرایط بدنی امکان شیمی درمانی نیستمنتظریم 2 ماه دیگه عکس بگیریم ب ...

سلام. میشه منو راهنمایی کنید. پدر من هم شرایط پدر شمارو دارن