2777
2789
خوب اون طبیعیه مثلا ترشحت خیلی زیادباشه یارنگش سبزیاقهوه ای باشه اون خطرناکه 

اها ن عزیزم،اینا ک خونریزی میفتن بعد از انجام کار سنگین همون لحظه خونریزی میکنن یا روز بعد؟من امروز رفتم و خوبم فعلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا پس چرا همه میگن راه نرو تو ماشین نشین پله نرو البته من رفتم خخخ

واسه کسایی میگن که موردی دارن و باید استراحت کنن. همه اینها هم اوخر بارداری رعایت کنی خوبه تا زایمان زودرس نداشته باشی

اها ن عزیزم،اینا ک خونریزی میفتن بعد از انجام کار سنگین همون لحظه خونریزی میکنن یا روز بعد؟من امروز ...

انشالله که چیزیت نمیشه استراحتتوبیشترکن ادم باپیاده روی کاری نمیشه نترس من خودم نمیدونستم باردارم چندبار دویدم 

خدایاممنون که جواب دعاهامودادی ❤حالاکه امضاموخوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی😘
واقعا پس چرا همه میگن راه نرو تو ماشین نشین پله نرو البته من رفتم خخخ

اینا توهمات و افسانه های قدیمی هست 

زندگی عادی تو بکن 

اتفاقاً ورزش هم بکن 

من ایران نیستم، اینجا از همون اول توصیه میکنند ورزش کنی حتما . 

حتی دوچرخه‌سواری هم منع نمیکنند. 

بعضی کارها ،ممکنه به کمرت فشار بیاره و باعث کمردرد بشه ، که اونا رو به خاطر خودت ،باید رعایت کنی اگر اذیت میشی 

وگرنه به جنین و بارداری آسیب نمیزنه 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.